Motor je polnoma serijski, brez posegov, kar je še dodatna redkost.
Z S3 sem v skoraj 5 letih lastništva naredil le 28.000km. Avto je bil ves ta čas več kot redno vzdrževan
- ob nakupu 2010 pri 143.xxxkm narejen kompleten servis, menjane vse tekočine, tudi olje menjalnika in Haldexa (olje+filter),
- narejen je bil temeljit upgrade podvozja (H&R vzmeti, H&R stabilizatorji, KMac camber plate, sferični ležaji+Novilon puše na rokah), tako da je avto z izboljšano vodljivostjo in lego za razliko od serijskega S3 dejansko vreden oznake S
- redne menjave motornega olja in filtra na približno polovici zahtevanega intervala (na 7500km),
- pri 150.000km preventivno opravljen pregled motorja z novimi ležaji, novo original turbino, silikonskimi cevmi okoli turbine, ...
- dobro leto nazaj opravljen velik servis z vsemi jermeni, napenjalci in vodno črpalko. Menjano je bilo tudi zavorno olje.
Gume so Bridegestone Potenza RE070 225/45-17 na original platiščih, dodam še zimski komplet 205/55-16 na jeklenih platiščih.
Sedaj ima avto 171.xxxkm, rabi samo gorivo in šoferja, za odlično stanje sem poskrbel jaz in skrbna prejšnja lastnika.
Več slik in podatkov najdete tu:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... %20quattro" onclick="window.open(this.href);return false;
Še cena: 8800EUR
Kontakt na ZS ali O4I 652 254