2015 Outback v Evropi
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
2015 Outback v Evropi
Članek o evropski izdaji novega Outback-a na Motor-Talk. Vozili so ga v Sloveniji...
Re: 2015 Outback v Evropi
Dobr zgleda :.sup
Poraba 7l, na testu 13 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
NEFZ testni cikel najbrž ne vključuje takih zadev:LSlabe napisal/-a:Poraba 7l, na testu 13
http://data.motor-talk.de/data/gallerie ... 575304.jpg
Test jih je menda kar precej.
Vse čestitke in pohvale slovenskemu zastopniku (kdorkoli že sploh to je...), da je res odlično izkoristil tole priložnost in očitno evropsko premiero izkoristil še za domačo predstavitev. :jzfuz
Hud zgleda
Sam brez promocije bojo pa glih ene 3 prodal.
Lani je bilo v slo prodanih 40 novih subarujev. vw in škoda pa vsak po par tisoč.
Sam brez promocije bojo pa glih ene 3 prodal.
Lani je bilo v slo prodanih 40 novih subarujev. vw in škoda pa vsak po par tisoč.
VW in Škoda morš vedt, da se šteje tut vozila za izvoz.
Od spredaj so ga res ujeli, da izgleda že kar agresivno! Zadaj pa je žal še vedno preveč podoben trenutnemu modelu, ki je preprosto :97897
Bo trajalo, predno bodo spet uspeli ujeti tisto "sexy" linijo modela '03-'09
Those who have never truly lived can never truly die!
maš prov. sem res bolj samo tabelo gledalklemz napisal/-a:VW in Škoda morš vedt, da se šteje tut vozila za izvoz.
http://avto.finance.si/8815511/Slovensk ... olkswagnom" onclick="window.open(this.href);return false;
men je pa ravno ta oblika bolj všeč in tanov se mi kr fajn dopadeNightwish napisal/-a:Od spredaj so ga res ujeli, da izgleda že kar agresivno! Zadaj pa je žal še vedno preveč podoben trenutnemu modelu, ki je preprosto :97897
je pa res to bolj facelift, kot pa nov model.
en veeeelik minus mi je, da nima zadnje klopi pomične naprej/nazaj. Na zadnji klopi je kr mal preveč prostora, če ne voziš velkih ljudi:)
Pa da bi se možgan zlomu unmu, ki si je zmislu tako kretenske plastične ročke za tepihe spredaj. In pr ta novem tega sploh niso spremenili
pa sredinsko držalo za pijačo je spet odrpto, brez pokrovčka
Morš vedt, da use kar je do enga leta (rentacar), pa prijava odjava vozil je izvoz, isto dela reno. Mi smo trenutno že 10 novih fabij v izvoz dal. Jih je blo pa med slovenskim avtom leta 50 registriranih, predn se je sploh prodajat začela.Fusion napisal/-a:maš prov. sem res bolj samo tabelo gledalklemz napisal/-a:VW in Škoda morš vedt, da se šteje tut vozila za izvoz.Veš mogoče bolj realne številke:)?
http://avto.finance.si/8815511/Slovensk ... olkswagnom" onclick="window.open(this.href);return false;
Se strinjam v celotiNightwish napisal/-a:Od spredaj so ga res ujeli, da izgleda že kar agresivno! Zadaj pa je žal še vedno preveč podoben trenutnemu modelu, ki je preprosto :97897
dones sem ga videl na vrhniki outbacka
kr uredu zgleda 
kaj pa novi Legacy Station Wagon? ali sploh bo? ali bo samo outback?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov