Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
aja, če imaš pisno, potem bi moglo it.
samo vsaj z mojga vidika, ste ubrali malo čudno pot reševanja:)
denar zelo močno dvomim, da boš dobil od njih. prej boš dosegel, da oni avto zrihtajo.
unim lahko najprej omeniš,da bi rad zadevo uredil po mirni poti in ne bi rad vključeval tržne inšpekcije in pravne službe.
Ča se ne bodo nič omehčali, pa pokličeš inšpekcijo ali na zps.
samo vsaj z mojga vidika, ste ubrali malo čudno pot reševanja:)
denar zelo močno dvomim, da boš dobil od njih. prej boš dosegel, da oni avto zrihtajo.
unim lahko najprej omeniš,da bi rad zadevo uredil po mirni poti in ne bi rad vključeval tržne inšpekcije in pravne službe.
Ča se ne bodo nič omehčali, pa pokličeš inšpekcijo ali na zps.
Kar se tiče rihtanja avta ga oni zagotovo ne bodo saj niti svoje osnovne dejavnosti (montaža plinskih sistemov) ne znajo opraviti tako kot je treba.Trenutno obljubljajo drug motor vendar pa zaenkrat ga še ni nikjer.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
V tem primeru bi jaz dodal, da je pravni sistem v naši ljubi državici tako zjeban, da se prelaga odgovornost od enega do drugega in naredi kilometrski krog naokoli, vendar se na koncu vedno znajde nazaj pri oškodovancu. Ta pa ponavadi nima denarja, da bi se podajal v tožbe in čakal na rešitev le-teh tudi po nekaj let ... In ravno na to računajo vsi ti mojstri in firme! Žal 
Those who have never truly lived can never truly die!
45 dni časa imajo, če ste uveljavli garancijo.
ZPS bo pomagala, le včlanit se boš moral najprej. Na ZS sem ti poslal bolj točne podatke.
Drugače, pa ne vem zakaj lastnik vozila ne rešuje problema, ti boš samo izvajalec, ki se bo dela lotil, ko bo zadeva jasna, ko se bo vedelo kdo pije in kdo plača.
Drugače, pa ne vem zakaj lastnik vozila ne rešuje problema, ti boš samo izvajalec, ki se bo dela lotil, ko bo zadeva jasna, ko se bo vedelo kdo pije in kdo plača.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Saj ga rešuje lastnik nič bat samo jaz mu pomagam kolikor se le da.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Mogoče bi pripisal izvajalca, da se še kdo ne za...
A gre kdo kej v ZDA?......rabil bi eno malenkost v vrednosti 30$ pa je poštnina 40$ plus carina:/
Kolk hudo rabiš zadevo? Pri nas imamo enega prodajnika tam.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ne gori voda saj je samo en upgrejd za mojo pipo miru :mrgreen:
Rezultat jutranje vožnje v službo - ena ukrivljena feltna. Umakniti sem se moral bedaku, ki je pripeljal iz stranske ceste in ga je obrnilo, pa če se nebi umaknil na drugo stran ceste in v robnik, bi mi v bok priletel.
Kaj ljudje spet mislijo, da se bodo po ledu vozili tako kot da so ceste suhe?
Ljubljana je cela zmrznjena pod snegom. Se vidi, da je ponoči dež padal in opral sol, pa potem zmrznil na cestah.
Kaj ljudje spet mislijo, da se bodo po ledu vozili tako kot da so ceste suhe?
Ljubljana je cela zmrznjena pod snegom. Se vidi, da je ponoči dež padal in opral sol, pa potem zmrznil na cestah.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Zjutrej je blo obup. In j.... mat, fotra pa še koga onim, ki se jim zdi primerno s kolesom peljat po cesti v takem. Že avto težko kontroliraš, kolo pa če še tolk težji in če te spodnese se ostali niti nemorejo ustavit.... pacijenti
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Tina je kriva, da sem naredu en krog okol hiše v samih gatah. Sneg do kolen in še čez.
Zanimiva izkušnja :mrgreen: .
p.s. Čestitke Tini
!
Zanimiva izkušnja :mrgreen: .
p.s. Čestitke Tini
Go Westy, go!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost