tuv certifikati za al.platisca subaru

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Uporabniški avatar
sturbo
Uporabnik foruma
Prispevki: 59

tuv certifikati za al.platisca subaru

Odgovor Avtor: sturbo » 31. Januar 2015, 16:34

jst imam outback letnik 2005.avto je bil pripeljan z italije in je imel gor montirane original diske 16col z zimskimi gumami.potem sem kupu original 17-ke od legacya 2007-2008 z letnimi gumami.jst bi rad to stvar homologiral in vpisal v homologaciski kartoncek ki ga se nimam.na tehnicnem so mi rekli da se da dobit tuv certivikat na internetu in mi oni vpisejo noter.mi zna kdo pomagat kje bi to najdu

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Re: tuv certifikati za al.platisca subaru

Odgovor Avtor: Thomas22 » 01. Februar 2015, 09:04

Za original Subaru platišča ne dobiš TUV na internetu. Mogoče kje na Subaru servisu (čeprav mislim, da so vsi pri nas prekratki za to).

Mislim pa, da malce kompliciraš.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
Fusion
Uporabnik foruma
Prispevki: 682

Odgovor Avtor: Fusion » 01. Februar 2015, 09:43

za original platišča tut jst mislim, da ne boš dobil tuv kr tko na netu. mogoče kakšnega prilagojenga, kar pa lahko tut sam nardiš :-P

jst sem za svojo "specialko" iskal rabljenga platišča in tuv. Original imam 18", hotel sem pa 16" mogoče še 17". Pa ga nisem našel. Z navadno opremo bi se našlo. Za sport opremo pa ni nič :cr

Ti si vbistvu samo pol v prekršku:)) Vtikal se ti ne bo noben, ker itak noben ne bo vedel kaj more bit gor. Ni to golf;) Zakomplicira se lahko takrat, ko bo že itak vse nrobe. Če imaš nesrečo in se potem zavarovalnica vtika v vse možne detajle. Sicer sem prebral, da se da spodbijat potem, če za nesrečo niso krive gume/platišča... samo si vrjetno predstavljaš kako je v realnosti :cr

Uporabniški avatar
sturbo
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: sturbo » 01. Februar 2015, 09:51

se strinjam s tabo da kompliciram ma ce pa srecas z zakomliciranim policajem nastane tezava :roll: .za enkrat je ni blo :Dsej ves kako to lahko zgleda .hvala pa ti za odgovor

Uporabniški avatar
Legacy_46
Član Subaru kluba
Prispevki: 1425
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: Legacy_46 » 01. Februar 2015, 11:08

Jaz tudi menim, da se lahko zaplete le v primeru kakšne nesreče, zavarovalnica itd. Glede polcajev pa osebno dvomim, da bi naletel na težavo. Jaz sem pri vectri homologiral platišča 17', ki so narejena za to sport vectro (torej nekako original), a sem imel homologiran le 15'. Ko sem po priporočilu z opel foruma šel na lpp z tüvom od nekik drugih felten z enakimi dimenzijami, je seveda zakompliciral. Moral sem in na avtotehno, da so mi na papirju napisali da te pa te feltne s temi gumami pašejo na avto - 40eur :) Pa potem še homologacija felten in ene dim. gum.
Čem pa rečt, da tkole na avtih tud če je feltna narejena za dotični avto (večja ponavadi), je ni pod 'fabriško' homologacijo. Jaz pa sem se takrat odločil uredit.

Uporabniški avatar
sturbo
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: sturbo » 01. Februar 2015, 13:33

prevec zakoplicirano. pustil bom kar tako itak nimam homologaciskega kartoncka ker mi ga niso nardili na tenicnih ob registraciji :roll: .platisca so itak original subaru ;)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost