Kdo dela piz.darije po cest??

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Odgovori
Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Kdo dela piz.darije po cest??

Odgovor Avtor: msenjur » 01. Februar 2015, 22:21

hehehe, en je hotu mal pokazat da ma 4x4...

http://www.alter.si/tabla/showflat.php/ ... w/1#UNREAD" onclick="window.open(this.href);return false;

Uporabniški avatar
Legacy_46
Član Subaru kluba
Prispevki: 1425
Kraj: Vrhnika

Re: Kdo dela piz.darije po cest??

Odgovor Avtor: Legacy_46 » 01. Februar 2015, 22:38

Sem prebral.. v gmajno naj gre driftat pa se kazat drevesom, za to pa nima j*jc.. Pač manjka tam zgoraj kak kolešček :y

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4465
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 01. Februar 2015, 23:06

Najbrž je tale junak upiwaly imel zadnje meglenke prižgane in mu je oni zato blendal... Takim jaz tudi blendam, še posebej, ko zaradi objektivnih razlogov ne morem it mimo.

Seveda pa so vedno vsi drugi butli, divjaki, objestneži in primitivci ...

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5489
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 02. Februar 2015, 08:12

Zadnjič sem se za enmu majstru vozil. Po avtocesti žmigavec pa konstantno na prehitevalnem. Čez tunele 150....
Potem prileti iz avtoceste na zasneženo cesto in že vozi 30km/h in dela kolono. Mel sem to srečo da sem za njim vozil in ga nisem mogel prehitet, ker so nasproti vozili in ovinki so bli. In ker je imel prižgano meglenko sem mu parkrat blendal pa nakazoval z meglenkami. In ker mu ni vštekalo sem mu vžgal dolge. Kaj ku*** če morm jaz tečno lampo gledat, jo naj pa še on.

In ko pridemo spet na kopno cesto, valda on začne spet "tiščat" jaz se peljem za njim, ker je mel meni ustrezen tempo, in ker je očitno tip mislil da ga lovim, al kaj, je začel kar čez mesta in vasi prehitevat po par avtov naenkrat čez prehod za pešce in čez nepregledne ovinke. :zjz :zjz

Res bravo!
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov