Forum prebiram že kar nekaj časa, vendar sem se šele pred kakšnim tednom registriral. Prihajam iz zgornje savinjske doline. Trenutno vozim nemško vozilo iz VAG grupe, vendar se zaradi okoliščin (služba, teren, kratke relacije) čedalje bolj ogrevam za nekaj višjega - Subarujevega
Torej, gledam izključno za Foresterjem ali Outbackom. Imam nekaj želja oz. pogojev:
- iščem letnik 2005 - 2008, obvezno bencinski motor, po možnosti brez turbo polnilnika,
- glede menjalnika je tudi vseeno, načeloma se bolj nagibam k ročnemu,
- lahko je z ali brez plinske napeljave. Načeloma me to ne moti preveč...delam cirka okoli 15000km letno, pa tudi črpalke s plinom ni v neposredni bližini.
- ne moti me, če je vozilo uvoženo; po eni strani še bolje...le da ima znano zgodovino in da ni bilo težje razbito.
- glavno pa, da je lepo ohranjeno, in s čim manj prevoženimi kilometri :.sup .
Vem da bo tole ene vrsta loterija ampak vseeno. Nekako raje najprej tule vprašam, ker vem da ste ljubitelji te znamke in lepo skrbite za konjičke. Torej, če kdo prodaja/bo prodalal ali pozna koga se priporočam. Na a-netu je v teh dneh nekaj zanimivih ponudb, vendar še nisem šel na oglede.
Hvala, ter lep zimski pozdrav.