Molykote dodatek za menjalnik
Re: Subaru Outback '08 - DIESEL
- 3x danci1973
- 3x pito
- 3x Nightwish
- 2x Fusion (bom jst tudi samo za v menjalnik)
- 3x Thomas22
- 2x Sajmon
- 3x FrEnKy
- 3x pito
- 3x Nightwish
- 3x Thomas22
- 2x Sajmon
- 3x FrEnKy
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4478
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pravkar sem oddal naročilo za 19 pločevink, dobavni rok pa bi naj bil en teden...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Se bomo sproti zmenli - lahko pošljem s plačilom po povzetju, lahko se mi nakaže pa pošljem brez povzetja,Thomas22 napisal/-a:Kako s plačilom?
lahko zadeve izmenjamo ob priliki v živo, ...
Jaz najraje nakažem direkt tebi in pošlješ. Bova na ZS o detajlih.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Prejle sem dal tole reč v menjalnik (2 tubici):
https://www.euroton.si/avtodeli/liqui-m ... 34629.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
In se občutno lepše in mehkeje pretika, ni pa odpravilo še zmeraj opazno težjega pretikanja v vzvratno (pred vožnjo) in v drugo (prvih par 100 metrov vožnje). Zaenkrat testirano samo pri toplem avtomobilu in menjalniku, bom videl, kakšna razlika bo zjutraj.
https://www.euroton.si/avtodeli/liqui-m ... 34629.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
In se občutno lepše in mehkeje pretika, ni pa odpravilo še zmeraj opazno težjega pretikanja v vzvratno (pred vožnjo) in v drugo (prvih par 100 metrov vožnje). Zaenkrat testirano samo pri toplem avtomobilu in menjalniku, bom videl, kakšna razlika bo zjutraj.
ce je isto, kot sem dal ze jst link, se dozira 1tubica na 1l olja. Predvidevam, da lahko se eno stisnes;)
Lahko bi, samo imam namen menjat olje v menjalniku, tako, da ga bom raje v novega nalil po priporočilih; če bo potrebno.
Ko je avto hladen, je učinek precej manj opazen, je pa še zmeraj bolje, kot je bilo prej.strumf666 napisal/-a:Prejle sem dal tole reč v menjalnik (2 tubici):
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Roba je prišla:FrEnKy napisal/-a:- 3x danci1973
- 3x pito
- 3x Nightwish
- 3x Thomas22
- 2x Sajmon
- 3x FrEnKy
Načeloma imam namen robo poslati po pošti s plačilom po povzetju, sem pa odprt tudi za drugačne predloge... Lahko pošljem tudi več pločevink na en naslov, pa si potem sami dalje 'distribuirate'.
Za podrobnosti pa, prosim, ZS.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Če je še kdo iz Ljubljane ali okolice, se lahko zmenimo za skupno pošiljko.
Jst sem iz lj.
placilo po povzetju bo najdrazje. Jst bi rajs nakazal na trr.
placilo po povzetju bo najdrazje. Jst bi rajs nakazal na trr.
Molykote dodatek za menjalnik
Kje ste Ljubljankovići, se bomo združli v eno poštnino, pa nakažemu € @danci1973

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Re: Molykote dodatek za menjalnik
Jaz sem ga preko ZS vprašal, če je možno plačat prek neta. Še čakam odgovor.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Re: Molykote dodatek za menjalnik
Oprosti, sem v poplavi ZS-jev tvojega čisto spregledal...Sajmon napisal/-a:Jaz sem ga preko ZS vprašal, če je možno plačat prek neta. Še čakam odgovor.
Seveda velja tudi nakazilo na TRR, pa če se zmenite, lahko tudi eno večjo pošiljko naredim....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov