PS: A so voznikova vrata menjana ali barvana (iz slik sem zaznal drug odtenek oz. pomanjkanje prehoda)?
Siviblisk
Re: Siviblisk
Jaz pa sigurno za STI-jko, EVO mi ni in mi verjetno nikoli ne bo kaj posebnega... Sama oblika, motor,.. vse mi je nekako boljše pri Imprezi (seveda še nobenega nisem imel ali vozil da se zastopmo
)
PS: A so voznikova vrata menjana ali barvana (iz slik sem zaznal drug odtenek oz. pomanjkanje prehoda)?
Mogoče drugačen lom svetlobe in umazanija?
Em je pa res,da jaz nisem najbolj usposobljen za debate o odtenkih glede na to da sem barvno slep :sh
BTW razmišljam,da bi dal micko malo ceneje in obdržal STIko k je res v top kondiciji,zgleda pa divje :.sup
Em je pa res,da jaz nisem najbolj usposobljen za debate o odtenkih glede na to da sem barvno slep :sh
BTW razmišljam,da bi dal micko malo ceneje in obdržal STIko k je res v top kondiciji,zgleda pa divje :.sup
Morda pa to ja, ravno tako mi je zgledalo..nima vezebeliblisk napisal/-a:Mogoče drugačen lom svetlobe in umazanija?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Podpis pod tole!beliblisk napisal/-a:BTW razmišljam,da bi dal micko malo ceneje in obdržal STIko k je res v top kondiciji,zgleda pa divje :.sup
:.sup
Trenutno stoji cena na 17k € kar se mi zdi pošteno glede na stanje in specifikacijo :.sup
Impreza ima sedaj za seboj 700km in pa seveda prvi servis olja.
Sedaj pa bo novega lastnika pričakala čista in pokrita.
......testne vožnje mogoče po predhodnem dogovoru.........po Bobu jo bom pa v primeru mojega lastništva preobul in pelu na kšno pisto
Sedaj pa bo novega lastnika pričakala čista in pokrita.
......testne vožnje mogoče po predhodnem dogovoru.........po Bobu jo bom pa v primeru mojega lastništva preobul in pelu na kšno pisto
Kaj se zgodi,ko nekdo ,ki ve kaj dela sestavi odličen motor iz kvalitetnih delov in potlej strokovnjak brez primere naredi mapo?
372 konjev in 600 Nm.....graf pripopam ko ga dobim.
Hvala Sani @Scooby.si in Boban, zmagovalna kombinacija :.sup
372 konjev in 600 Nm.....graf pripopam ko ga dobim.
Hvala Sani @Scooby.si in Boban, zmagovalna kombinacija :.sup
Jah unga k se ne proda prej:P
Lp
Matija
Lp
Matija
Nimam prostora za tri avtomorile....boljša polovica pa neče STIke za vožnjo v službo...pa tut škoda jo je samo za daily driverja :.sup
Naj pa z micko na šiht hodi. Bo bolj neopazna. 
Z micko je bl v stili hudiča in križa....no way :sh
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Sem ti kar malo fouš, ker imaš take avtomobilske probleme/dileme.
:mrgreen:
P.S.
Številke so res lepe!

:mrgreen:
P.S.
Številke so res lepe!
:rdrzdz
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov