Je Karli na mojem menjalrb320 napisal/-a:to bi najbol Karli vedu
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
H6 je šel od doma 
Od Kucota ima to urejeno , da nov pomoterb320 napisal/-a:sam glavni servis je prec 500eur ce je dost?
Vemsubi92 napisal/-a:Od Kucota ima to urejeno , da nov pomoterb320 napisal/-a:sam glavni servis je prec 500eur ce je dost?
H6 je šel od doma 
Po drugi strani pa dam za veliki servis svojega bicikla okoli 500€. In to vsake tri leta tako, da niti ni pretirano drago v primerjavi z biciklom.
Impreza Sti 08
Legacy 3.0 - http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8906472&show=2" onclick="window.open(this.href);return false;
A kdo pozna?
A kdo pozna?
A je tole od bivsi od Boruta in Jana http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... %20S-Turbo" onclick="window.open(this.href);return false;
H6 je šel od doma 
Je tvoj sedaj?mesecnik napisal/-a:Ja.
H6 je šel od doma 
Ne. Samo avto sem že videl in ga prepoznam.
Meni se je tudi znan zdel, vozil sem se tud z njim takrat je lepo selmesecnik napisal/-a:Ne. Samo avto sem že videl in ga prepoznam.
H6 je šel od doma 
Zraven pa napisano "neuničljiv bokser motor"....in pol folk 1x ne pogleda nivoja olja. Pa če kakšni škrip-i in tok-i prihajajo izpod havbe, pri 250.000km mislijo da je ziher vse OK. Potem pa čukasto gledajo da je mašina ribnala ker je olja zmanjkalo. Pa je ja normalno, da mrzlega nabiješ na pune, in pregretega ugašaš....je ja "neuničljiv" 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
LikeBackW00d napisal/-a:Zraven pa napisano "neuničljiv bokser motor"....in pol folk 1x ne pogleda nivoja olja. Pa če kakšni škrip-i in tok-i prihajajo izpod havbe, pri 250.000km mislijo da je ziher vse OK. Potem pa čukasto gledajo da je mašina ribnala ker je olja zmanjkalo. Pa je ja normalno, da mrzlega nabiješ na pune, in pregretega ugašaš....je ja "neuničljiv"
H6 je šel od doma 
Jah kaj, takega enega poznam (moj brat), je kupu Legacya 2.2 ga nabijal na pune skos. Vsi so mu govorili da je subaru neprebojen in da je neuničljiv. (Iz stoenke na Legacya z 135 konji je kar razlika....) Nikoli ni dvignil havbe, le tankal bencin in šponal na pune. (še danes ne more verjet kako je tretja trgala vse do blokade
) Se prižge lučka za olje. mah, to je neuničljivo, poln gaz do prvega petrola. Seveda je tako mlelo da ni blo več rešitve.
Klinc, klic do "mojstra", ki vzame 2.2 motor ven iz avta, ki je več kot 2 leti stal, ga premontiral v njegovega. Avto vže iz prve, (kako da ne, stroj! neuničljiv!) in 10 kilometrov kasneje je že letelo 200km/h v višnjegorski klanec proti domu...Seveda je bilo olje v motorju staro vsaj 2 leti....NEUNIČLJIV!
Je pa dejstvo, da to folk še vedno govori. Ko prideš s subarujem v holcvagen servis/prodajalno. Ti vsi mojstri iz delavnice pokimajo "subaru, to je avto!". Prodajalec te ogovori, zakaj pa kupuješ, a nisi zadovoljen s subarujem? Subaru je pa ja zakon avto?...
Nekdo tukaj na forumu je lep čas nazaj rekel, da je subaru renomirana znamka. In tudi sam sem dobil tak občutek, ko sem se parkrat z fotrovem avtom vozil...
Klinc, klic do "mojstra", ki vzame 2.2 motor ven iz avta, ki je več kot 2 leti stal, ga premontiral v njegovega. Avto vže iz prve, (kako da ne, stroj! neuničljiv!) in 10 kilometrov kasneje je že letelo 200km/h v višnjegorski klanec proti domu...Seveda je bilo olje v motorju staro vsaj 2 leti....NEUNIČLJIV!
Je pa dejstvo, da to folk še vedno govori. Ko prideš s subarujem v holcvagen servis/prodajalno. Ti vsi mojstri iz delavnice pokimajo "subaru, to je avto!". Prodajalec te ogovori, zakaj pa kupuješ, a nisi zadovoljen s subarujem? Subaru je pa ja zakon avto?...
Nekdo tukaj na forumu je lep čas nazaj rekel, da je subaru renomirana znamka. In tudi sam sem dobil tak občutek, ko sem se parkrat z fotrovem avtom vozil...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
http://www.avto.net/ad.asp?id=9524932&a ... %20ZS%204W.." onclick="window.open(this.href);return false;.
škoda ker je avtomatik, kolk bi pa bilo stroškov, če bi dal notri ročni menjalnik, če se to sploh da
škoda ker je avtomatik, kolk bi pa bilo stroškov, če bi dal notri ročni menjalnik, če se to sploh da
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost