Črniblisk

Garaža za vse nesubaruje
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba
Prispevki: 301
Kraj: Ljubljana

Re: Črniblisk

Odgovor Avtor: Cr00k » 22. Marec 2015, 19:02

super, kaksen je bil pa cajt?

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 22. Marec 2015, 23:33

Na koncu 55,6 (merjeno na roko) sam sem se kar lovil na začetku in pri 58,2 sm mislu,da je to to......par nasvetov kasneje (in par krogov kasneje) je bilo pa končno pod 57 (kar je bil okviren cilj).

Na začetku sem vozil preveč na silo nato pa je Aleš (Enigma) predlagu "trail braking" in je šlo dost bolš. Dejansko Micka nikoli ni silila z nosem vn,po rahlem bremzanju v ovinek je pa zadel lepo neslo in sm brez težav zapiral ovinke kolikor ostro sem želel.

.....je pa res,da bi z 100 konji manj verjetno šlo ravno tako hitro saj v drugi nisem mogel na polno pospeševati brez vrtenja/cviljenja koles,lol.

Malo sem se zbal glede obrabe gum (sploh ob ogledu stopljenih "kapelj" med premori) a ni panike.

Me pa zanima kako bo z novim podvozjem :twisted:

substi
Uporabnik foruma
Prispevki: 384

Odgovor Avtor: substi » 23. Marec 2015, 00:55

http://shrani.si/t/45/dN/ru0gUd2/20150321163637.jpg

:D

Je pa res, da si potem še vozil ene 10 krogov oz. še kakšnega več, ko ti je Loco povedal oz. pokazal. :)

Nisem vedel ali naj rečem za vožnjo ali živjo in sem raje tiho ostal. haha :D

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2901
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Avtor: LSlabe » 23. Marec 2015, 06:28

Zdej moraš pa še en dan z STI, da vidimo primerjavo :twisted:
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 23. Marec 2015, 09:33

@Subisti:Z veseljem bi te kšn krog zapelu tako,da naslednjič kar pogumno :.sup

@LSlabe:Se poigravan z misljivo,da bi po remapu 15. Aprila parkiral Micko in tišal STIko ko zmešan brez kakršne koli mehanske simpatije in jo nato pred zimo prodam za 14-15k Eur :.sup

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma
Prispevki: 2237

Odgovor Avtor: urbancebulj » 23. Marec 2015, 10:46

Beli zakon, komaj cakam dan, da se tudi sam zapeljem in pojem pico pisto in ponucam vse kar pase zraven.
:.sup

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 23. Marec 2015, 13:58

urbancebulj napisal/-a:Beli zakon, komaj cakam dan, da se tudi sam zapeljem in pojem pico pisto in ponucam vse kar pase zraven.
:.sup
Sporoč ko boš "race ready" pa gremo v akcijo :.sup

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5489
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 23. Marec 2015, 14:58

Od kolega Seicento 1.1 (~70-80HP) trenutno dosega rezultate okoli 59 sekund....S tem, da je bil takrat kot gliser. Čisto shojsano podvozje. Sploh najbolj pomembni zglobi so imeli po par cm lufta, in verjetno je bila optika skozi ovinek bolj :688668

Ker pa je trenutno ravno vse kar se podvozja tiče v obnovi. In Stabilizator se bo dodal zadaj, in spredaj bo skoraj 1x debelejši stabilizator. Pa zna bit, da se z boljšo lego še kaka sekunda odbije od časa. Kar pomeni, da bosta precej skupaj po času.

Kar pomeni da se lahko naredi kak mini race :) če se slučajno kdaj srečamo dol :w
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
axaQ4
Uporabnik foruma
Prispevki: 498
Kraj: Začetek Gorenjske baje

Odgovor Avtor: axaQ4 » 23. Marec 2015, 17:29

RL je za moje pojme, točno za tisto kar je mišljen v štartu...gokart pista. Sprobal sem z avtom in vozim z dirkalnim gokartom (rotax max) in me iskreno ne mika z avto absolutno nič :). Ne rečem, da se ne da zabavati tudi z avtom, sam ni to to, če sem iskren.

Drugače pa ja zakon stroj ta tvoja micka, leti ko sneta sekira verjetno in bi to rad 1x videl v živo, upam da se vidmo res na RLju kdaj, pa ti posodim dirkalni gokart ti pa meni micko :lol:
Nimam kulija, da bi se podpisal.

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Cr00k » 23. Marec 2015, 17:34

Dobr sam Seicento je mejhn silcek, ki na zaprti progi na Racelandu pride do izraza...

...za prvic je super cajt, neki fore pa se je; Ce se prav spomnim, so recimo stock megani RS vozil okoli 53s..., ki so tudi malo pretezke krave za tako zaprto progo :)

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Cr00k » 23. Marec 2015, 17:36

axaQ4 napisal/-a:RL je za moje pojme, točno za tisto kar je mišljen v štartu...gokart pista. Sprobal sem z avtom in vozim z dirkalnim gokartom (rotax max) in me iskreno ne mika z avto absolutno nič :). Ne rečem, da se ne da zabavati tudi z avtom, sam ni to to, če sem iskren.

Drugače pa ja zakon stroj ta tvoja micka, leti ko sneta sekira verjetno in bi to rad 1x videl v živo, upam da se vidmo res na RLju kdaj, pa ti posodim dirkalni gokart ti pa meni micko :lol:
+1; jst sem tudi nehal na cliota stvari vgrajevat in si kupu karavana, ko sem se s tekmovalnim kartom parkrat peljal :)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296

Odgovor Avtor: irCAR81 » 23. Marec 2015, 19:27

Cr00k napisal/-a:...za prvic je super cajt, neki fore pa se je; Ce se prav spomnim, so recimo stock megani RS vozil okoli 53s..., ki so tudi malo pretezke krave za tako zaprto progo :)
Na slick gumah megani, pa zvok delč od stock. :) ... Podobna micka (še clo črna) na podobnih gumah je šla 53. Drgač pa evo X z lastnikom racelanda za volanom 50.x. Ampak bolj rad nekje 51-52.
Sam to so majstri k lahko v miže cel dan gor vozjo in se težko beli al pa še kdo drug, ki gre prvič tja primerja. Načeloma STI in evoti k grejo prvič gor pelejo nekje 57-58.. odvisn kok krogov se žgejo. Tko da belivoznik in črniblisk nista v nobenem pogledu razočarala.

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5489
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 23. Marec 2015, 20:31

Da ne govorim kaka razlika je ko daš slikse gor :) Nikakor ne moreš primerjat nekih povprečnih letnih gum in slajk. Itak pa je prvikrat z vsake runde boljši občutek, iščeš in loviš linije, počasi ti postane dolgčas za volanom, in imaš poleg motanja zaviranja in nasploh adrenalina čas pomislit na linijo :D

Potem pa pride zraven še avtoslalom, kjer pa se vse samo še potencira, tam pa imaš 2-3 kroge čas da pokažeš kar znaš. Adrenalin buta, z volanom imaš 10× preveč dela :D Linije niso logične, ker si navajen voziti na robnike, tam pa so stožci, ki ti narekujejo kam peljat. Uglavnem. Noro zanimivo, ampak ob koncu dneva nažalost vržeš stran cel dan, pelješ pa 3x to 2-3 kroge. Vseskup mogoče 5 kilometrov :D
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 23. Marec 2015, 22:41

Ja itak je proga ornk zavita sam se mi je zdelo čist zabavno mal drajsat naokoli. Tekmovat tako ali tako nimam namena,čas je bil zgoj za orientacijo kolk sm lev ali desn :sh

Željo se imam samo toliko napeljat,da bom lahko izkoristil malo več potenciala stroja,ter seveda uživat v vsakem pretišanem kilometru :mrgreen:

Uporabniški avatar
Cr00k
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Cr00k » 24. Marec 2015, 19:11

irCAR81 napisal/-a:
Cr00k napisal/-a:...za prvic je super cajt, neki fore pa se je; Ce se prav spomnim, so recimo stock megani RS vozil okoli 53s..., ki so tudi malo pretezke krave za tako zaprto progo :)
Na slick gumah megani, pa zvok delč od stock. :) ... Podobna micka (še clo črna) na podobnih gumah je šla 53. Drgač pa evo X z lastnikom racelanda za volanom 50.x. Ampak bolj rad nekje 51-52.
Sam to so majstri k lahko v miže cel dan gor vozjo in se težko beli al pa še kdo drug, ki gre prvič tja primerja. Načeloma STI in evoti k grejo prvič gor pelejo nekje 57-58.. odvisn kok krogov se žgejo. Tko da belivoznik in črniblisk nista v nobenem pogledu razočarala.
Nene, sem kar prav napisal... ;)

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov