Prodam Foresterja S-turbo letnik 1999 srebrne barve z All weather pack opremo. Se pravi vse razen usnja in tempomata.
-prevoženih nekaj manj kot 140kkm
-brez rje, 2 leti nazaj uvožen iz ITA
-nekaramboliran
-potreben novih zavor in gum(zavore lahko uredim jaz proti plačilu)
-končniki stabilizatorja potrebni menjave
-odbijači kar dobro "oguljeni"(italjani pa njihova prometna kultura)
-trenutno neregistriran in potečen tehnični(tudi to uredim pred prodajo)
Slike dodam v kratkem.
Cena v takem stanju kot je sedaj je 2800€, v primeru da uredim zavore in končnike stabilizatorja pa pač malo več.
Kontakt na 041/456-561, PS ali pa na gorazd.bambic@gmail.com
Lp
P: Forester S-Turbo 99"
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Forester S-Turbo 99"
to bi pa mene zanimal ker kupujem takega forestarja 
Potem bo najbolj da se oglasiš pri meni V Grosupljem, imam v garaži dvigalo tako da ga lahko pregledaš tudi s spodnje strani.
Evo še link do aneta:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena na a.netu je informativna, za zadnjo se menimo bo ogledu.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena na a.netu je informativna, za zadnjo se menimo bo ogledu.
Zamenjal sem službo in imam sedaj manj kot 2km v eno smer, tako da mi ga je kar malo škoda samo za mrzle vžige in kratke relacije.
Imam še enega malo bolj zmatranega foresterja(se ga vidi zadaj na prvi sliki na a.netu), ki ga ni škoda, zanj pa itak ne dobim nič, zato bo tisti ostal pri hiši, turbo bo pa moral it od hiše, če bo kdo pripravljen dat neko ceno, ki sem si jo zamislil. Vseeno ga bom počasi spravljal v red in ga mogoče celo kdaj registriral in se vozil :
Imam še enega malo bolj zmatranega foresterja(se ga vidi zadaj na prvi sliki na a.netu), ki ga ni škoda, zanj pa itak ne dobim nič, zato bo tisti ostal pri hiši, turbo bo pa moral it od hiše, če bo kdo pripravljen dat neko ceno, ki sem si jo zamislil. Vseeno ga bom počasi spravljal v red in ga mogoče celo kdaj registriral in se vozil :
Avto je zaaran 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov