jap krije krije...sam me je dans cenilc sprševal če jz vem kok je po eurotaxu če bi bla to že totalka ...impreza911 napisal/-a: Ne krije zavarovalnica njena tega?
Scooby doo - STI 2.5T
Re: Scooby doo - STI 2.5T
Uf se opravičujem 5k plus.......res pa,da nisem na tekočem z original deli
Poročaj na kolk ti bojo škodo ocenil :.sup
....cenilec bi mogu pogledat kolk je po evrotaxu vredna......
jutri ali pa v ponedeljek grem k Kržiču, pa da vidm kok bo use skp, baje so Subaru deli ful dragi ...beliblisk napisal/-a:Uf se opravičujem 5k plus.......res pa,da nisem na tekočem z original deli![]()
zelel bi se dogovorit z zavarovalnico ko bo avto šel na barvanje da bi še desno, zadnjo stran in streho dal barvat na svoje stroške, da bi bil avto pol zrihtan u piko :a
Upam, da ti rata zrihtat, čeprav glede na napisano (in ceno subaru delov) mislim, da bo tole ekonomska totalka.
za vse dele lahko sam najdeše cene na spletu;) Za slovenske cene pa pomnoži z 1,5 ali 2 :p
Barvanje pa cca 100€ na del (vrata, havba, odbijač...)
Glede na original cene, bi tudi jst rekel, da bodo ocenli totalko...
Barvanje pa cca 100€ na del (vrata, havba, odbijač...)
Glede na original cene, bi tudi jst rekel, da bodo ocenli totalko...
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Nemške cene OEM delov najdeš na http://www.teile-profis.de/. Pri nas so cene najbrž višje, če ne druga, že zaradi višjega DDV.
uceraj sem bil pri krzicu da naredim predracun pipravila in je prislo skoraj 6.000e 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Plus nepredvidene stvari še...
Slaba.
Slaba.
Ma daj! :-( Pa ne bo takle cukr šel u maloro zarad ene smrklje?
Verjetno zavarovalnico zanima, kaj je za njih ceneje.
V kolikor se še spomnem iz mojega primera, ko sem na AC najahal EU paleto, so vsi stroški dosegli/presegli vrednost po evrotaksu. Verjetno je to pomembno od same zavarovalnice do osebe, ki ti oceni škodo. Sva se takrat z cenilcem nekaj o tem pogovarjala, da morajo tudi upoštevati rariteto avta in samo ohranjenost avta napram drugim. No kakor koli, meni so priznali N-krat centriranje platišč, pa nova platišča, pa pregled pri edinemu majstru v sloveniji za podvozja (Škofja Loka). Seveda sem pa vse to moral dokazovati. Moj nasvet, kar korajžno do cenilca, pa se lepo pogovorit, da tole niso samo ene jajce več za na odpad, ampak so vredne korektnega popravila. Če pa že, pa naj upoštevajo višjo ceno zaradi dobro očuvane in negovane raritete, seveda podkrepljene s slikami in računi.
Srečno.
V kolikor se še spomnem iz mojega primera, ko sem na AC najahal EU paleto, so vsi stroški dosegli/presegli vrednost po evrotaksu. Verjetno je to pomembno od same zavarovalnice do osebe, ki ti oceni škodo. Sva se takrat z cenilcem nekaj o tem pogovarjala, da morajo tudi upoštevati rariteto avta in samo ohranjenost avta napram drugim. No kakor koli, meni so priznali N-krat centriranje platišč, pa nova platišča, pa pregled pri edinemu majstru v sloveniji za podvozja (Škofja Loka). Seveda sem pa vse to moral dokazovati. Moj nasvet, kar korajžno do cenilca, pa se lepo pogovorit, da tole niso samo ene jajce več za na odpad, ampak so vredne korektnega popravila. Če pa že, pa naj upoštevajo višjo ceno zaradi dobro očuvane in negovane raritete, seveda podkrepljene s slikami in računi.
Srečno.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
koncno zrihtal avto, naredil se dodatne olepšvave in ponekod odstranil rjo zamenjal par stvari.....
jutr ga morm se oprat in ga pelat nekam da ga poslikam :mrgreen:
jutr ga morm se oprat in ga pelat nekam da ga poslikam :mrgreen:
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
In končna cifra?
ocenil si mi ga na ekonomsko totalko, popravu sm ga pa samurbancebulj napisal/-a:In končna cifra?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
No, samo da se je uspešno rešilo.
Zdaj pa upam da bodo bolj varni kilometri.
:.sup
Zdaj pa upam da bodo bolj varni kilometri.
:.sup
Po pameti, z imprezo je tko kot z motorjem, vedno te kdo izsili. (kdo nosi velik del krivde v resnici nam je pa jasno samo priznati si nočemo)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost