Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Tega mam na lagerju, samo virtualka je pa še kar zataknjena na 9926.
MS je ukinil aktivacijo na testnih serverjih in bo šele 29.7. vklopil produkcijske, tako da jih sedaj ne moreš aktivirat.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Evo, desetka naložena na mašino. Deluje vse in ni nekih problemov.
Ircar, 240 je zadnji release in ga lahko tudi s staro cifro (od previewa) inštaliraš. Lahko pa tudi takole:
cmd (run as admin)
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms.xspace.in
slmgr /ato
Pa bo delovalo.
Ircar, 240 je zadnji release in ga lahko tudi s staro cifro (od previewa) inštaliraš. Lahko pa tudi takole:
cmd (run as admin)
slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
slmgr /skms kms.xspace.in
slmgr /ato
Pa bo delovalo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Dela dela, sam sem imel probleme na prenosniku, upgrade se ni obnesel, sem clean install naredu, mi je pa težil za s/n, UEFI pač. Nakoncu se je nekako čudežno aktiviral sam.
Po upgrade-u, se ti serijska "prenese" v win10, tko, da lahko bp narediš clean install z obstoječo, vsaj tko obljublja m$ 
To sm ugotovu ja, prenese se na njihove serverje HW id, zoprno je blo to, ker me je med inštalacijo 3x uprašal za s/n, usakič sm preskoču, ko so bli naloženi so se avtomatsko aktiviral.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Kakšna čistila uporabljate za čiščenje stekel na avtih?
Jst kr avto šampon......imam pa doma kit za poliranje in zaščito,pa sporočim kako dela v parih tednih:)
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Javi.
:.sup
Sem pa malo po objavi dobil v roke Repsolov sprej za čiščenje stekel. (vonj kot alkohol)
V kombinaciji z rolo papirja so stekla skoraj nevidna.
:mrgreen:
:.sup
Sem pa malo po objavi dobil v roke Repsolov sprej za čiščenje stekel. (vonj kot alkohol)
V kombinaciji z rolo papirja so stekla skoraj nevidna.
:mrgreen:
Kje si dobil repsol?
Tej "steleksi" so bolj za silo. Vsaj jst imam z vsemi bolj slabe izkušnje. Ne da se lepo zbrisat. Nek sprej iz lidla, ko je bil prov za avtostekla je še slabš
Tej "steleksi" so bolj za silo. Vsaj jst imam z vsemi bolj slabe izkušnje. Ne da se lepo zbrisat. Nek sprej iz lidla, ko je bil prov za avtostekla je še slabš
Stelex, pa seveda taprav papir, trši rdeč v roli 
urbancebulj napisal/-a:Kakšna čistila uporabljate za čiščenje stekel na avtih?
odvisn kaj želiš od čiščenja stekl...
jaz uporabljam od Chemical guys, lepo očisti in da tudi delno zaščito, voda se kar okej odteka dol.
za bolj profi stvar pa use od CarPro firme
rdeča ne pušča muckov? a risi se tudi ne poznajo po steklu?Legacy_46 napisal/-a:Stelex, pa seveda taprav papir, trši rdeč v roli
od belih imam ponavadi vse kosmato pa drgnt je treba kot butl.
Sem razmišljal o takem pripomočku za vetrobransko steklo. Ostala niso tak problem.
http://www.banggood.com/Car-Windshield- ... 72431.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Kuhinjske" papirnate brisače?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov