Scooby doo - STI 2.5T
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Scooby doo - STI 2.5T
Na pravi mašini se ne pozna nič pri menjavi!
Če pa imaš šalabajzerja na klasični pajser mašini pa adijo feltna, plasti dip in še kaj drugega...
Če pa imaš šalabajzerja na klasični pajser mašini pa adijo feltna, plasti dip in še kaj drugega...
evo koncno ugotovil in zrihtal problem za pokanje pod podvozjem....in sicer niso bili amortizerji ampak kineticni zglob, desni cist fuč,levi pa malo manj ampak glih toliko da je pokalo.
zdaj je tako kot treba .
hvala Saniju za dele
zdaj je tako kot treba .
hvala Saniju za dele
pride LS....zajebu sm za diferencialklemz napisal/-a:SWAG![]()
Bicikl je pa?
japonski seveda!Sajmon napisal/-a:Bicikl je pa?
Fuji mislim da je firma
zunanji al notranji zglob?MPS napisal/-a:evo koncno ugotovil in zrihtal problem za pokanje pod podvozjem....in sicer niso bili amortizerji ampak kineticni zglob, desni cist fuč,levi pa malo manj ampak glih toliko da je pokalo.
zdaj je tako kot treba .
hvala Saniju za dele
Fusion napisal/-a:zunanji al notranji zglob?MPS napisal/-a:evo koncno ugotovil in zrihtal problem za pokanje pod podvozjem....in sicer niso bili amortizerji ampak kineticni zglob, desni cist fuč,levi pa malo manj ampak glih toliko da je pokalo.
zdaj je tako kot treba .
hvala Saniju za dele
zunanji ki pride na disk/kolo....podmazal z novo pasto in dela zdej kot je treba
neuradno Impreca bo cez 2 mesca naprodaj,
če koga zanima kej lahk na ZS
če koga zanima kej lahk na ZS
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Že?
Pa zakaj kupujete avte za nekaj mesecev!?
Ne mi rečt da so stroški tako visoki oz. da avto ne upraviči slovesa?!

poraba,vzdrževanje mi niti ni problem, do zdaj sem ga vedno polnega tankal vložil kar dosti, pa še neki planov mam iz njega narest...urbancebulj napisal/-a:Že?
Edini problem ki sem ga dans opazu ko sem se vračal iz dopusta da je avto malce preglasen in pretrd za avtocesto, sploh bejbi ni blo fajn pa se jaz sem mel mačka od poroke in mi se vedno v glavi zvoni
Mogoče z kak org izpuhom pa drugimi amortizerji to odpravim...
drugače pa ga neprodajam uradno, ga ni na internetu, pa tut ga nebi dal podceno in negori pod nogami...
Najraj bi imel imprezo ker mi daje nasmeh veselje v vožnji in z tem namenom sm ga tudi kupil....ampak na pot večje od 1h pa nebi se rad vozil
Mislm,da je STIka kar humana kar se hrupa in udobja tiče :mrgreen:
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Jaz sem tako zaljubljen, da me trdota in bobnenje samo podžge, da bi še rihtal in niti slučjno prodajal, pa naj naše reče kar hoče.
:.sup
Jo raje zamenjam kot avto prodam!
:mrgreen:
:.sup
Jo raje zamenjam kot avto prodam!
:mrgreen:
Urban enkrat me spomn,da ti povem vic o zajčku in volku....... k si tolk pogumn glede koga bi zamenju :mrgreen:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov