mnenja o predelavi na plin
mnenja o predelavi na plin
pozdravljeni
zanimajo me vaša mnenja o predelavi na plin jaz bi si zadevo dal vgradit na legacija 2.0 gl letnik 97 ima kdo kakšne izkušnje z tem kako se obnese ????
hvala za odgovore že v naprej
zanimajo me vaša mnenja o predelavi na plin jaz bi si zadevo dal vgradit na legacija 2.0 gl letnik 97 ima kdo kakšne izkušnje z tem kako se obnese ????
hvala za odgovore že v naprej
Re: mnenja o predelavi na plin
Na tem forumu je veliko pristašev in tudi veliko nasprotnikov vožnje na plin. Tisti, ki so proti največkrat niso imeli vozila s predelavo na plin.
No jaz imam enega od Subarujev predelanega na plin. Glede na to, da delam veliko kilometrov se mi zadeva splača. Vgrajenega imam pri Plineksu in tam tudi servisiranega, dela brez problema.
No jaz imam enega od Subarujev predelanega na plin. Glede na to, da delam veliko kilometrov se mi zadeva splača. Vgrajenega imam pri Plineksu in tam tudi servisiranega, dela brez problema.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Se povsem strinjam s trditvijo Thomass22 - a. Tudi pri naši hiši je en subaru na plin in dela brez vsakih problemov. Pa še vožnja je pocen. 
Forester diesel
jest sem mel 2 subaruja, forester je imel original brc, 225000km , v legacy-ja so mi vgradili , naredil 50000, sedaj imam v bmw-ju, naredil 100000km vse brez problema, tko da jest za za. Na bmw prišparam na 100 kilometrov 7 eurov.
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
no jaz delam tudi dosti kilometrov predvsem veliko po terenskih cestah vlake in podobno....gozdarske storitve
koliko pa približno to stane....okvirno
koliko pa približno to stane....okvirno
Nekje okoli 1300 € z donacijo države in sistemom za (u)mazanje ventilov.
Nazadnje je bilo nekje 800 evrov z mazanjem in homologacijo vred.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Država kaj da za vgradnjo plina? Ali je bilo mišljeno ''z donacijo državi''?Thomas22 napisal/-a:Nekje okoli 1300 € z donacijo države in sistemom za (u)mazanje ventilov.
V mojem primeru je dala 300 €.
Lahko malo napišeš, kaj je treba narediti, da dobiš donacijo?
Avto pelješ na uradni servis kjer predelujejo avte na plin in imajo donacije.
Ob predelavi se zmanjša tudi famozni CO2. Obstajajo kakšni certifikati o tem?
Res je. Tudi to je bil povod, da sem se odločil za predelavo.
Misliš, če kje piše kakšne CO2 vrednosti so na predelavi na plin? No, to bi pa moral pogledati, če kaj v homologaciji piše.
Misliš, če kje piše kakšne CO2 vrednosti so na predelavi na plin? No, to bi pa moral pogledati, če kaj v homologaciji piše.
Ja. Ker na podlagi CO2 vrednosti se obračunava tudi DMV v primeru uvoza rabljenega. Subaruji v osnovi padejo v višji razred, za spremembo CO2 je pa verjetno potreben kakšen certifikat.
Sicer pa ko začneš malo brat o plinu in ekologiji, ti gre ob poplavi dizelašev skoraj na jok. Jebeni tdi marketing!
Sicer pa ko začneš malo brat o plinu in ekologiji, ti gre ob poplavi dizelašev skoraj na jok. Jebeni tdi marketing!
jest se glih zdej zanimam za plin, pa so mi v plineksu priporočili original Zavoli, oz. to je firma, k jo subaru daje v svoje bi-fuele...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost