Subaru xv
Re: Subaru xv
jao, pa ne na kreativnih... :-)
Kaj je narobe z uradnim DMV (xls) izračunom?
Kaj je narobe z uradnim DMV (xls) izračunom?
Kaj je pa drugač, razen tega, da njihova cena vsebuje še par 100€ za dostavo, katero pa itak potrebuješ in dvomim, da če greš sam gor, da je zastonj;)
p.s. pa v libreoffice mi ne delajo makroji iz uradnega excela
p.s. pa v libreoffice mi ne delajo makroji iz uradnega excela
Ne, vem, kako je pri novih, a če daš v izračun za malo starejšega, ti upalijo cca tretjino vrednosti. Kreativni, ni kaj.
sej niso vsi makroji tako škododelni
sej niso vsi makroji tako škododelni
ne razumem.Sajmon napisal/-a:...ti upalijo cca tretjino vrednosti.
A ni logično, da so izračuni isti, le še nekaj zaslužka si dajo zraven?
Ker sam ne morem, daj ti v un excel vnesi bruto 21600€ in 145g co2, dizel... pa da vidmo razliko.
http://www.dmvportal.net/Dmv#/Calculator" onclick="window.open(this.href);return false;
V razliki dobrih dveh tisočakov imajo očitno prevoz in ostale birokratske stroške.
V razliki dobrih dveh tisočakov imajo očitno prevoz in ostale birokratske stroške.
Jst sem naračunal 1378€ razlike...
Če si ti prodajalec, dobiš še nekaj rabata, pa je hitri 2 jurja na avto zaslužka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nevem kako je pr Subarujih, ampak neto zaslužki pr naših VAG znamkah so smešno mejhni...
Pozdravljeni. Zanimam se za nakup dizelskega xv-ja. Zanima me ali so v novejših letnikih že odpravili napake kot so bile z dpf filtrom, sklopko,...? Vrjetno bom kupil novega, ali pa kakšnega testnega (avtokoletnik Maribor)?
Lp
Lp
Kot je meni znano naj bi bile vse težave z dizelskimi subaruji odpravljene z letom 2012. Lahko da se motim.
Proti koncu leta 2010 oziroma euro5 motorji so imeli izbolsave.
Upajmo da bo vse ok
kako je pa z garancijo je tri ali pet letna?
Mislim da je tri letna oz. na 100.000km.
Kar se tiče dpf filtrov, smo lahko krivi tudi uporabniki sami.
Ker po vsaki menjavi olja je potrebno resetirat nek števec, priporočljivo je naredit kalibracijo vbrizga, pa občasno pride še kak updejt softwera.
Tega pa vrjetno nima in ne ve nihče drug, kot samo pooblaščenci.
Ker po vsaki menjavi olja je potrebno resetirat nek števec, priporočljivo je naredit kalibracijo vbrizga, pa občasno pride še kak updejt softwera.
Tega pa vrjetno nima in ne ve nihče drug, kot samo pooblaščenci.
Od katerega letnika naprej pa že ima verigo namesto zobatega jermena?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost