https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 1625_o.jpg
Reli Idrija 2015
Reli Idrija 2015
Na tokratnem reliju v Idriji bo vsaj ena Impreza. Logar bo vozil Cilenškovo
.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Re: Reli Idrija 2015
Enkrat sem uletel v Skiro, in so tam imeli tole lepotico na dvigalu in demontirali zadnji differencial.
Kar dober pogled, sploh za entuziasta
Ko sta tekmovala Cilenšek in Jager (WRX STi vs Bombardier CAN-AM) sem takrat bil izžreban za vožnjo z Tomijem. Ampak, ko so oni imeli čas sem bil ravno na eurotripu po makedoniji/črni gori...
Sem takrat kolega poslal v celje, ki se je ene 5 minut vozil z njim medtem, ko je on driftal in kroge risal pred planet tuš centrom.
Itak je bil ves navdušen...
Ajej
Kar dober pogled, sploh za entuziasta
Ko sta tekmovala Cilenšek in Jager (WRX STi vs Bombardier CAN-AM) sem takrat bil izžreban za vožnjo z Tomijem. Ampak, ko so oni imeli čas sem bil ravno na eurotripu po makedoniji/črni gori...
Sem takrat kolega poslal v celje, ki se je ene 5 minut vozil z njim medtem, ko je on driftal in kroge risal pred planet tuš centrom.
Itak je bil ves navdušen...
Ajej
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Zakon tepih! :-)
Men je pa interesantno kako so table nametane. Pr en bližn tako kot od impreze mašina. Kot da bi en s šajtrgo dele iz odpada pod havbo stresu.
-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
men je pa postavitev motorja pa stvari pod haubo pr subaruju neki najbolšga =D
Super, te bom poklicu k bo treba svečke menjat, čez tedn si bom zaželu dihtnge pokrovov ventilov, še nasledn tedn se bom pa spomnu da je fajn še gumice za zadihtat vijake pokrovov kupt.tinck13752 napisal/-a:men je pa postavitev motorja pa stvari pod haubo pr subaruju neki najbolšga =D
Saj ti ni treba imet 2x DOHC
če imaš tako kot švohnejše mašine 2x SOHC, potem se tole vse da BP
če imaš tako kot švohnejše mašine 2x SOHC, potem se tole vse da BP
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Na reliju imata Logar - Bobnar številko 6.
-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
ja ce je to najhujs, pol pa res ni krize=D, kaj pa pr raznih jajcih s prečnim motorjem servo pumpe / alternatorji in razne zadeve, pr subaruju se ti lahk sam smeji=PirCAR81 napisal/-a:Super, te bom poklicu k bo treba svečke menjat, čez tedn si bom zaželu dihtnge pokrovov ventilov, še nasledn tedn se bom pa spomnu da je fajn še gumice za zadihtat vijake pokrovov kupt.tinck13752 napisal/-a:men je pa postavitev motorja pa stvari pod haubo pr subaruju neki najbolšga =D
Boštjan in Ana pripeljala Imprezo na odlično 4. mesto. Baje se že dogovarjajo za naslednje leto.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov