Scooby doo - STI 2.5T
Re: Scooby doo - STI 2.5T
Lepe številke, odlično! Pa ne samo da gre dobro, ko ga ne boš pritiskal do konca boš opazil še znižanje porabe.
Cifre so :.sup
A to menjalniki zdržijo bp, al je menjalnik potem bolj na servisni interval za kupit ?
A to menjalniki zdržijo bp, al je menjalnik potem bolj na servisni interval za kupit ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jaz imam sicer malo več konjev in malo manj navora 385/530, pa drži že leta in kilometre. Pa pridem tudi na kak drag, slalom, trackday...
Menjalniki od STIk so praktično neuničljivi (no ja če si teleban se da use uničt) dokler ne zbašeš 20k Eur v mašino (600 konjev in naprej) :mrgreen:
......z razliko od micke
Lepe cifre.......upam,da ti bo dolg časa vse delal.
......z razliko od micke
beliblisk napisal/-a:
Hvala beli in ostali. Jaz tut upam da do Marca motor zdrzi ker pol bi ga dal ven preventivno pregledal use da pol vem pri cem sem z masino. Ce bo do takrat kej sredstev bi rad en turbokit pa ostale stvari da bo drzalo ene 450 500 max.
Naslednja "operacija" na avtu je ta da imam en zvok v zadnjem prtljazniku/pod spoilerje.....nevem zakaj a je kej skrivljeno ali prevec/premalo zategnjeno...uglavenm zlo nadlezn zvok od samga zacetka ze :-D
Dobr premisli, če ti je dodatnih 50-100 konjev vrednih 5k Eur.
Za mini generalko se pa strinjam, boljš preventivno kot 1k uložit pa da dela tako kot more :.sup
Za mini generalko se pa strinjam, boljš preventivno kot 1k uložit pa da dela tako kot more :.sup
Sem pa pozabil omenit da gre velikaaaa zahvala nasemu Scooby.si ker je imel par rezervnih delov in pomoc pri sraufanju in pri organizaciji glede remapa. Brez njega nebi bilo nic

- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Kot vedno scooby.si car!
:.sup
Pred mapiranjem se kot zakleto vedno najde še kakšna malenkost za poštimat in tukaj zelo prav pride nekdo, ki točno ve kaj dela - Scooby.si :.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
beliblisk napisal/-a:Pred mapiranjem se kot zakleto vedno najde še kakšna malenkost za poštimat in tukaj zelo prav pride nekdo, ki točno ve kaj dela - Scooby.si :.sup
Hehe res je :-D
V mojem primeru je bilo par napak:
- maf
- bencinska pumpa je imela narobe obrnjen filter na gor a morala bi bit na dol , to smo komplet zamenjal
- cevkice za wasgate in boost prevezal
- blowoff menda ni bil pravi :-D
Zdej gre res ko raketa brez kakršnihkoli trokiranj
Super da si zrihtal in da je končno tko kt bi mogl bit v bistvu k si ga kupu.MPS napisal/-a:beliblisk napisal/-a:Pred mapiranjem se kot zakleto vedno najde še kakšna malenkost za poštimat in tukaj zelo prav pride nekdo, ki točno ve kaj dela - Scooby.si :.sup
Hehe res je :-D
V mojem primeru je bilo par napak:
- maf
- bencinska pumpa je imela narobe obrnjen filter na gor a morala bi bit na dol , to smo komplet zamenjal
- cevkice za wasgate in boost prevezal
- blowoff menda ni bil pravi :-D
Zdej gre res ko raketa brez kakršnihkoli trokiranj7
Men je zanimiv k predn si ga kupu je bil avto TOP.... neki čez 400 konjev. Zdej pa vidš kaj vse je blo poleg tega kar si zdej naštel treba poštimat da je res TOP, pa v bistvu sam veš kaj te še čaka, kej boš pa sprot zvedu... pa še zmeri ni 400 konjev.
No tko je to in k spremlaš forum več kot 5 let ne morš bit nč druzga k sarkastičen. Mogoče kdaj krivično.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Se veckrat pokaze kaj je in kaj ni res...
Vazno da sedaj dela.
No kar je bivsi lastnik trdil je dalec od tega ...Ampak...Vazno da sm zdaj miren usaj glede motorja ceprov ga bom pred spomlad preventovno pregledal celega.
Zdaj se lohk osredetocim na vizualnost in notranjost
En del je ze ready :mrgreen:
Zdaj se lohk osredetocim na vizualnost in notranjost
En del je ze ready :mrgreen:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
a ni bil skoz pri Kržiču servisiran
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost