Subaru xv
Re: Subaru xv
Pri 1.6 je reduktor
Reduktor je pa res taka zmaga če se ga navadiš uporabljat.
Jaz sem še mojo navadil reduktor uporabljat, in je bila navdušena še pa še.
Da ne govorim kako so ljudje gledali, ko sem v rikvercu zamenjal v "drugo brzino"
Ne res, pri vožnjah v hrib, vleki prikolice, rikvercanje v breg ipd....Reduktor in rata čist drug avto. Saj ne da se brez ne da, ampak z njim je res elegantno
Jaz sem še mojo navadil reduktor uporabljat, in je bila navdušena še pa še.
Da ne govorim kako so ljudje gledali, ko sem v rikvercu zamenjal v "drugo brzino"
Ne res, pri vožnjah v hrib, vleki prikolice, rikvercanje v breg ipd....Reduktor in rata čist drug avto. Saj ne da se brez ne da, ampak z njim je res elegantno
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Poleg reduktorja še hillholder. Ko se tega človek razvadi, je hudič vozit druge avte.
A xv ima še hillholder? Tisti pravi mehanski in ne neko 3 sekundno bremzo.
A xv ima še hillholder? Tisti pravi mehanski in ne neko 3 sekundno bremzo.
Saj vem, škoda da ga tudi v 2.0 ni, pa tudi pri dizlarjih se ga nebi branil.vikij11 napisal/-a:Pri 1.6 je reduktor
A jutr dobis xv-ja konumelc?
Ima Kržič kaj novega na zalogi? Drugače pa ni ne duha ne sluha od klica.... 
Ne na zalost nic novga 
Evo, sedaj imam tudi jaz xv-ja že približno en mesec. Kupil sem koletnikovega testnega (dizla). Z avtomobilom sem zelo zadovoljen. Vozi se lepo, edino podvozje bi lahko imel malenkost mehkejše
Edino kaj sedaj čakam je sneg, da dodobra preizkusim pogone 
Mehkejše podvozje? Mislim da je ravno pravšnje trdote oz. ravno prav mehek, ker pelje se vrhunsko
Drugače ti pa želim velko varnih in srečnih km. in naj ti dobro služi.
Drugače ti pa želim velko varnih in srečnih km. in naj ti dobro služi.
Dejansko je XV trd. To se sploh čuti čez kakšne grbine, kjer grdo strese. Je npr. Outback neprimerno udobnejši pa zato nič slabši na terenu. Vseeno pa je XV fajn avto.
Sicer pa ti želim varno in srečno vožnjo v XV-ju in pa seveda čestitke za nakup
.
Sicer pa ti želim varno in srečno vožnjo v XV-ju in pa seveda čestitke za nakup
Go Westy, go!
Če je mehkejši je gotovo boljši po terenu....picinni napisal/-a:Dejansko je XV trd. To se sploh čuti čez kakšne grbine, kjer grdo strese. Je npr. Outback neprimerno udobnejši pa zato nič slabši na terenu.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Hvala, upam da mi bo dobro in dolgo služil ja
ja saj zaradi tega ker naredim vsak dan kar nekaj km po makedamu, se bom ga ze navadil:)
Pa počakajmo na leto 2018 
https://www.youtube.com/watch?v=HitKDZBevL4" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=HitKDZBevL4" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov