Legacy_46 napisal/-a:Pa prosim brez pretepanja![]()
![]()
Takle outback je nekaj boljšga
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... urbo%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
A kdo pozna tole imprezo? Ali jo je kdo že šel gledat?
A kdo pozna tole imprezo? Ali jo je kdo že šel gledat?
subaru ni nikoli star in se ne popravlja =)
Sajmon napisal/-a:Jaz ga grem jutri gledat. Servisna je pa hecna.
Si ga šel pogledat?
Sem. Lepo ohranjen tako zunaj kot znotraj. Testna vožnja ob 4h popoldne po Ljubljani ni bila ravno neka referenca, a dovolj, da sem ugotovil, da je potreben servis sprednjega stabilizatorja in famoznih členkov. Lučka reduktorja ni delala, reduktor pa. Zmotil me je zatikajoč menjalnik, sploh ko je bil še mrzel. Pričakoval sem pa boljšo odzivnost, kot 2 litrska klasika s 125 konji. Zakaj je bil od novega servisiran pri nepooblaščenih, mi ni jasno. V glavnem z nekaj vložka bo nekoga razveseljeval še lep čas, če so seveda kilometri zdravi. Meni pa črna barva ne ustreza. :mrgreen:
Sajmon, med novimi oglasi na avtonet-u imaš enega modrega, nekaj precej 'mamljivega'. No saj, če spremljaš, si zagotovo že videl.Sajmon napisal/-a:Sem. Lepo ohranjen tako zunaj kot znotraj. Testna vožnja ob 4h popoldne po Ljubljani ni bila ravno neka referenca, a dovolj, da sem ugotovil, da je potreben servis sprednjega stabilizatorja in famoznih členkov. Lučka reduktorja ni delala, reduktor pa. Zmotil me je zatikajoč menjalnik, sploh ko je bil še mrzel. Pričakoval sem pa boljšo odzivnost, kot 2 litrska klasika s 125 konji. Zakaj je bil od novega servisiran pri nepooblaščenih, mi ni jasno. V glavnem z nekaj vložka bo nekoga razveseljeval še lep čas, če so seveda kilometri zdravi. Meni pa črna barva ne ustreza. :mrgreen:
PS: Aja, razen avtomatik je, domnevam da to odbija
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Najbrž zaradi 'drive-by-wire' lopute za gas...Sajmon napisal/-a:Pričakoval sem pa boljšo odzivnost, kot 2 litrska klasika s 125 konji.
Tudi zgodovina lastništva je precej čudna.. Najprej S leasing, potem fizična oseba, S zavarovanja, Stop&GO. Ni ravno prvi lastnik, s tem da je bilo vozilo 4X odjavljeno iz prometa 
Sherlock
Tistle moder je hudo mikaven, a poleg črne barve je še usnje, ki je pri meni no-go. Kilometri pa mal hecni. A rolo prtljažnika ni serijski?
Tistle moder je hudo mikaven, a poleg črne barve je še usnje, ki je pri meni no-go. Kilometri pa mal hecni. A rolo prtljažnika ni serijski?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Seveda je. Možno, da je pospravljen v dnu prtljažnika.Sajmon napisal/-a: A rolo prtljažnika ni serijski?
Moder za 8000 eur zna bit zelo dober nakup... Poznam lastnika,gospod v pravem pomenu besede,od mene je kupil H6 3.0 Outbacka,ta moder je v bistvu pa od njegovega očeta,ki si je pa sedaj kupil Outbacka 3.6 prav tako šestcilindraša. Kilometri so skoraj sigurno realni,ker je bil avto kupljen skoraj nov,zdajšnji lastnik jih pa miljonprocentno ni zbijal. Avta osebno nisem videl,poznam pa lastnika,ki je res človek na mestu.
Hvala za info. Pa unga srebrnga umakni, ker čist preveč rajca.
:mrgreen:
Pogumno naprejSajmon napisal/-a:Hvala za info. Pa unga srebrnga umakni, ker čist preveč rajca.:mrgreen:
H6 je šel od doma 
Kolega se zanima za tegale Subaruja.
Pozna kdo?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... +2.0+GL+CS" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp Nejc
Pozna kdo?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... +2.0+GL+CS" onclick="window.open(this.href);return false;
Lp Nejc
Ga je kupil tvoj kolega?
Izgledal je poceni in fajn.
Izgledal je poceni in fajn.
Žal je bil prepozen. Je bil prodan v istem dnevu.
LP
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov