Ne vem s kakšnimi klepraji imaš izkušnje, mapak ko sem videl kako s ene da poravnat prednje alu havbe mi je jasno da ni problem klepar.BackW00d napisal/-a:Ker kar se tiče popravil so 100× težji za popravljat, sploh v očeh naših avtokleparjev...
Scooby doo - STI 2.5T
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Scooby doo - STI 2.5T
No evo montazi gewind in narejeni optiki smo ugotovil da imam sprednjo levo gumo za 6mm zamaknjeno nazaj
Nevem ali je to bilo ze prej ali pa ko sem imel mini karambol poleti tocno v ta sprednji levi del.
Odpravil sem neprijetni zvok od prtljaznika in dotikanja lonca v zadnji stabilizator....zdaj se v avto res prijetno pelje :-D
Edino imam problem pri sprednji levi gumi = ko grem cez ležečega policaja ali pa pocasi cez kake luknje mi nekaj udarja...ta zvok je bil tudi pri starih gewindah - sumim da mi stabilizator udarja v roko....linke in puse smo zamenjal ampak se vedno nekaj se slisi...verjetno je to razlog ce je guma pomaknjena nazaj za 6mm
:-D
Nevem ali je to bilo ze prej ali pa ko sem imel mini karambol poleti tocno v ta sprednji levi del.
Odpravil sem neprijetni zvok od prtljaznika in dotikanja lonca v zadnji stabilizator....zdaj se v avto res prijetno pelje :-D
Edino imam problem pri sprednji levi gumi = ko grem cez ležečega policaja ali pa pocasi cez kake luknje mi nekaj udarja...ta zvok je bil tudi pri starih gewindah - sumim da mi stabilizator udarja v roko....linke in puse smo zamenjal ampak se vedno nekaj se slisi...verjetno je to razlog ce je guma pomaknjena nazaj za 6mm
:-D
Je roka ravna?
Nevem se...scooby pa un bostjan ko mi je delu optiko prav da je roka in da tut pol končnik zamenjam... bom razstavu u kratkem...beliblisk napisal/-a:Je roka ravna?
Le dej,ker je dost pocen.
Trenutno imaš castor v ku*cu.
Kaj je castor? :-Dbeliblisk napisal/-a:Le dej,ker je dost pocen.
Sm pogooglu...mas prav je res u K.... ! :-D
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Caster_angle" onclick="window.open(this.href);return false;
Pri STIki z povečanjem castorja znižaš understeer.......AKA Anti lift kit,se pravi,da ga hočeš imet čim več.
Ti ga imaš sedaj zabitega v napačno smer:P
Pri STIki z povečanjem castorja znižaš understeer.......AKA Anti lift kit,se pravi,da ga hočeš imet čim več.
Haha....ups...sej bo tut to postimanbeliblisk napisal/-a:https://en.m.wikipedia.org/wiki/Caster_angle
Kako so ti pa popravl po crashu, pa da niso dal na optiko?MPS napisal/-a:No evo montazi gewind in narejeni optiki smo ugotovil da imam sprednjo levo gumo za 6mm zamaknjeno nazaj![]()
Nism dal na optiko zato k sm skoz govoru da bom dal druge oz. obnovit amortizerje.... :-DirCAR81 napisal/-a:Kako so ti pa popravl po crashu, pa da niso dal na optiko?MPS napisal/-a:No evo montazi gewind in narejeni optiki smo ugotovil da imam sprednjo levo gumo za 6mm zamaknjeno nazaj![]()
Sej bo...pocas bo k nov iz fabrike :mrgreen:
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Uh verjami, da bok iz fabrike ti pa še velikooo manjka.
:mrgreen:
Ti zdej fajn porihtej čez nekaj let ko boš prodajal bom pa jaz kupil in ga naredil kot novega.
:.sup
Ti zdej fajn porihtej čez nekaj let ko boš prodajal bom pa jaz kupil in ga naredil kot novega.
Ti kr spari 2let mas se na voljo :-Durbancebulj napisal/-a:Uh verjami, da bok iz fabrike ti pa še velikooo manjka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
It is a deal.
Danes smo se mal gonil -> Dragal...In se vidi da nimam se izkusenj...moral bi to potrenirat ...ce mate kak nasvet da neskurim prej sklopke :mrgreen:
Dodam kasnej video
Dodam kasnej video
Odvisno od podlage.......obrate na 4-6k ter odmakni nogo (side step) s sklopke. V kolikor je sklopka dobra je ne boš pregreval s tem.
Jst sm s svojo bez težav naredu 10 zaporednih štartov.
Jst sm s svojo bez težav naredu 10 zaporednih štartov.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov