Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Dol jo potrgaj. Lahko vprašam jutri dopoldne kolega, če ima dvigalo frej.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja, prosim, daj. Hvala.
Ima kdo težave s spletno kamero na stacionarnem PC-ju z Win 10?
Jaz sem že parkrat na novo naložil gonilnike, pa jo računalnik kljub temu ne vidi
.
Jaz sem že parkrat na novo naložil gonilnike, pa jo računalnik kljub temu ne vidi
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ne nobenih problemov. Iz opisa v stilu avto ne vžge je težko pomagat brez veliko dodatnih vprašanj.Thomas22 napisal/-a:Ima kdo težave s spletno kamero na stacionarnem PC-ju z Win 10?
Jaz sem že parkrat na novo naložil gonilnike, pa jo računalnik kljub temu ne vidi.
Si probal na drugem računalniku? Jo zazna kot USB napravo pa ne deluje kot kamera ali nič od tega? Drug USB port, drug kabel? Windows gonilniki ali gonilniki proizvajalca? Google za podobno kombinacijo kot jo imaš nič ne najde? Na starejših W je delala BP? Kdaj nazadnje?
Prej je delala kamera b.p., ko pa sem naložil Win 10, pa ne. Zato sem ponovno naložil gonilnike iz Logitecove spletne stani. Pojavil se je program, ki ga prej ni bilo. Ko se program za kamero odpre, mi pravi, da ne zazna kamere.
Poskusil sem na vseh možnih USB vhodih, ki so na računalniku, pa nič.
Poskusil sem na vseh možnih USB vhodih, ki so na računalniku, pa nič.
Kje ste računalničarji?
imel sem podobno težavo na win7 in eno staro logitech kamero.
če sem samo vklopil kamero se ni zgodilo nič.
pod "device manager" je bil x, kao nezaznana naprava.
sem tist zbirsal in z logitechove strani potegnil nek program in preko tistga z mukami nekak vzpostavil.
je tudi najprej jamral logitechov program, da ne najde kamere, pa sem tudi 100x izstekal... potem je pa kr enkrat zagrablo
Fora je bila še vmes, da jo je skype prej zaznal, predno se je program namestil do konca
če sem samo vklopil kamero se ni zgodilo nič.
pod "device manager" je bil x, kao nezaznana naprava.
sem tist zbirsal in z logitechove strani potegnil nek program in preko tistga z mukami nekak vzpostavil.
je tudi najprej jamral logitechov program, da ne najde kamere, pa sem tudi 100x izstekal... potem je pa kr enkrat zagrablo
Fora je bila še vmes, da jo je skype prej zaznal, predno se je program namestil do konca
...ni win10 kompatibilna!
Pojdi nazaj na win7/8 ali pa kupi novo kamero, ki je ŽE win10 kompatibilna. Imel podoben primer (tiskalnik).
Pojdi nazaj na win7/8 ali pa kupi novo kamero, ki je ŽE win10 kompatibilna. Imel podoben primer (tiskalnik).
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Ja možno res, da ni Win10 kompatibilna. Curk pa tak napredek, same težave imam odkar sem hotel napredni Win10.
Prej sem se držal pravila, ne pipaj, če dela...
Prej sem se držal pravila, ne pipaj, če dela...
Letos pa lahko pri glasovanju za avto leta izberete tudi subaru outbacka 
http://www.siol.net/avtomoto/zanimivost ... listi.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.siol.net/avtomoto/zanimivost ... listi.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz sem glasoval tukaj, pa še iz slo novic sem poslal 
:t: :4rt u božomilomater, že drugič v parih mescih sm menjo na istem mestu zadnjo desno gumo, vožene eno sezono, pa obakrat na boku presekana
Ma kdo sluuučajno kako gumo yokohama w-drive v903 viška? 175-70/14
Ma kdo sluuučajno kako gumo yokohama w-drive v903 viška? 175-70/14
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Danes popoldne/zvečer pa verjetno Rakitna vabi na kakšno kawo, če se bo le malo napovedi uresničilo.. 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kar tako naprej...:
http://www.drsc.si/kamere/kamslike/Lokv ... 1_0001.jpg
http://www.drsc.si/kamere/kamslike/Lokv ... 1_0001.jpg
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov