Vrechin Cruiser HDJ81 - Scottie
Re: Vrechin Cruiser HDJ81 - Scottie
Nov mesec, nova številka revije Avto-Dom, nov intervju: tokrat mladci, ki se skrivajo za nazivom Flawa-Pawa.
-> KliK <-
-> KliK <-
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Avto-Dom, dvojna poletna številka.
Intervju z Markom in Jano, pogovor predvsem o puščavi.
--> KliK <--
Intervju z Markom in Jano, pogovor predvsem o puščavi.
--> KliK <--
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
TLCA Toyota Trails magazine, September 2015: Člančič o overlandanju po Velebitu.
Do izida naslednje številke bo revija na voljo v branje on-line:
-> KliK <-
Do izida naslednje številke bo revija na voljo v branje on-line:
-> KliK <-
Dobro napisan članek! Pohvale na angleščini!
Nisem vedel, da je nad paklenico v velebitu takšna vojaška baza. Sem takoj malce pregledal članke in slike
Nisem vedel, da je nad paklenico v velebitu takšna vojaška baza. Sem takoj malce pregledal članke in slike
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Tnx,
glede Angleščine - na vsaki kolikortoliko spodobni reviji imajo lektorja, tako da potem on slovnično umeri zmazek, ki pride od mene.
Slovenske revije v veliki večini tudi po tej kategoriji padejo daleč pod spodobne.
Baze - ima svašta. Nekaj malega vedo tisti, ki so v časih bivše juge služili vojaški rok, drugače pa je zanimivo spremljati, kaj vse sedaj tisti tazagreti entuziasti "odkrivajo".
glede Angleščine - na vsaki kolikortoliko spodobni reviji imajo lektorja, tako da potem on slovnično umeri zmazek, ki pride od mene.
Slovenske revije v veliki večini tudi po tej kategoriji padejo daleč pod spodobne.
Baze - ima svašta. Nekaj malega vedo tisti, ki so v časih bivše juge služili vojaški rok, drugače pa je zanimivo spremljati, kaj vse sedaj tisti tazagreti entuziasti "odkrivajo".
Problem še vedno predstavljajo mine, ki so postavljene še na kr dostih mestih velebita.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Revija Avto-Dom, oktober 2015: Intervju s Cvetom Grudnom, "ekstremistom" med avtodomarji.
-> KliK <-
-> KliK <-
Revija Avto-Dom v decembrski številki med drugim prinaša tudi:
- nov overland intervju (tokrat Mitja & Vesna o obnovi ter uporabi IMV kombija)
- fragmente mojega potovalnega dnevnika z Mavretanijo kot skupnim imenovalcem.
Aja, novembra je bil pa objavljen precej poglobljen intervju z DesertSoulom, pa sem pozabil postat tukaj.
--> KliK <-- - ... in ... - --> KliK <--
- nov overland intervju (tokrat Mitja & Vesna o obnovi ter uporabi IMV kombija)
- fragmente mojega potovalnega dnevnika z Mavretanijo kot skupnim imenovalcem.
Aja, novembra je bil pa objavljen precej poglobljen intervju z DesertSoulom, pa sem pozabil postat tukaj.
--> KliK <-- - ... in ... - --> KliK <--
Da ne bomo samo o člankih v revijah ...
... Scottie končno zopet v roadtrip akciji. Jutranja kava nekje nad oblaki ...
http://s9.mojalbum.com/17370239_1737613 ... 875385.jpg
... Scottie končno zopet v roadtrip akciji. Jutranja kava nekje nad oblaki ...
http://s9.mojalbum.com/17370239_1737613 ... 875385.jpg
Čudovito! 
Revija Avto-Dom, januar 2016: Intervju z Mišotom Goriupom. "Racing on asphalt is for pussies" pa take fore.
-> KliK <-
-> KliK <-
Jutranji pogled skozi okno ...
Aha, spet si je en vaški frajer terenca kupil ...
http://s9.mojalbum.com/17370239_1757980 ... 893089.jpg
Aha, spet si je en vaški frajer terenca kupil ...
http://s9.mojalbum.com/17370239_1757980 ... 893089.jpg
Slikano z owinka proti zadrugi a ne?
Sej za tolk snega je že honda dovolj, ne rabiš glih terenca...
Sej za tolk snega je že honda dovolj, ne rabiš glih terenca...
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Točno kar se lokacije tiče ...
No sneg je skopnel, tako da sedaj se skoraj ne vidi več.
Je pa vredu opozorilo, tudi zame, da se morda le malo brzdam, ko me kakšna podobna norost zagrabi ...
No sneg je skopnel, tako da sedaj se skoraj ne vidi več.
Je pa vredu opozorilo, tudi zame, da se morda le malo brzdam, ko me kakšna podobna norost zagrabi ...
Vljudno vabljeni na potopisno predavanje.
Zahodna Sahara, Mavretanija, Mali in Burkina Faso. Leto in pol trajajoče potovanje (2012 - 2014), destilirano v par sto podobic, ki se bodo v dobri uri odrolale na projekcijskem platnu. Vmes bom kakšno pripomnil, na koncu boste lahko kaj vprašali.
Petek, 29. 1. ob 19h.
Dom Kulture v Šmartnem ob Paki ni težko najti.
Vstop prost.
Organizacija v domeni Kulturnega društva Šmartno ob Paki.
-> KliK <-
Zahodna Sahara, Mavretanija, Mali in Burkina Faso. Leto in pol trajajoče potovanje (2012 - 2014), destilirano v par sto podobic, ki se bodo v dobri uri odrolale na projekcijskem platnu. Vmes bom kakšno pripomnil, na koncu boste lahko kaj vprašali.
Petek, 29. 1. ob 19h.
Dom Kulture v Šmartnem ob Paki ni težko najti.
Vstop prost.
Organizacija v domeni Kulturnega društva Šmartno ob Paki.
-> KliK <-
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost