Scooby doo - STI 2.5T
Re: Scooby doo - STI 2.5T
Nč bat ker bojo polomljeni zobniki ostal v ohišju menjalnika:P
Cr00k napisal/-a:To bi tud jst sprobal, sam se bojim da bom po celi LJ kose pobiralbeliblisk napisal/-a:DCCD je lahko AUTO.MPS napisal/-a:Aha...se pravi tam okoli 5.000 pa potem samo sklopko spustim z ročno?
Kaj pa dccd...na avto mode?
Brez ročne. Ročna je samo,da napneš pogon pred štartom. 5k in spust sklopko na polno. Ko se enkrat začneš premikat pa zahod plin do konca (pač odvisno od opreijema).
Bolj ga sparas bolj ga servisiras....treba to žgat...sj je narejen zato.... :mrgreen:
Za kose neskrb...samo do Sanija zapelješ ali pa dovleces z avtovleko on ma zih kake kose doma
Medtem ko cakam zimske gume in nekaj delov....rihtam en avto :-)
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
m5? boš šel kej stestirat, če platidip dobro gor drži?
ej, tkole malo gledam te avte v plastidipu, pa morem rečt, da mi ni všeč tisti pomarančasti izgled plasti dipa. A to ne obstaja kakšen lak al pa kej, da bi bila lepa površina? Pa tudi umazanija se hitreje prime, če ni gladka površina... Gledal sem enega oranžnega, in je imel prav grde črne flehe, ko si malo bolje pogledal...
ej, tkole malo gledam te avte v plastidipu, pa morem rečt, da mi ni všeč tisti pomarančasti izgled plasti dipa. A to ne obstaja kakšen lak al pa kej, da bi bila lepa površina? Pa tudi umazanija se hitreje prime, če ni gladka površina... Gledal sem enega oranžnega, in je imel prav grde črne flehe, ko si malo bolje pogledal...
msenjur napisal/-a:m5? boš šel kej stestirat, če platidip dobro gor drži?
Imas prav, ta pomarancast izgled izpade zaradi neprimerne pistole in tehnike ali preblizu ali prevec nanesel tekocine. Pravtako prsi prah in lahko nastane hrapavo.
Jaz sm to tudi ze dozivel tako da vem kaj je problem. Kupil sem Satajet 5000 kompresorsko pistolo in ni vec tega pomarancastega izgleda ampak pride zelo gladko brez teksture. Bom poslikal kako to izgleda.
Drugace pa cakam se na haubo in pol gre impreza na novo barvo, bo pa candy pearl high gloss :-)
Koliko slojev pričakuješ da bo barve + laka ?
To je koliko različnih materialov gor pri peral high gloss barvi ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
BackW00d napisal/-a:Koliko slojev pričakuješ da bo barve + laka ?
Jaz dajem minimalno 6slojev.
V mojem primeru bo 5slojev temeljne barve recimo rdeca in nato 2sloja candy pearl in na to se 1 2 sloja high gloss
Tamo da to res je tip top :-)
Na žalost ni narjen za to. K ga boš res žgal boš hitr ugotovu.MPS napisal/-a:.treba to žgat...sj je narejen zato.... :mrgreen:
Je pa narjen za mal hitrej se vozt in za večino je to dovolj.
Tak "killer" pa spet nism....jz to elegantno vozimm :mrgreen:irCAR81 napisal/-a:Na žalost ni narjen za to. K ga boš res žgal boš hitr ugotovu.MPS napisal/-a:.treba to žgat...sj je narejen zato.... :mrgreen:
Je pa narjen za mal hitrej se vozt in za večino je to dovolj.
Hudo! :.sup
Slikam spotoma in potem bom naredil video posnetek kjer bojo slike in opisi kako kaj da se uze zamenja naredi swap 
last parts, OEM itak!
:mrgreen:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Novo leto nov obraz.
:.sup
:.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost