Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Kupil 2x samsungova 2A, dal mal več ampak oba delata odlično.
Poglej na amazon.de za anker firmo.
Kup tazga, k ima vsaj 2 porta, ter da je čim močnejši.
http://www.amazon.de/gp/aw/s/ref=is_s_?__mk_de_DE=" onclick="window.open(this.href);return false;ÅMÅZÕÑ&k=Anker+auto+12v
Recimo tega
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00JPYAC6Y ... KE1HW1QRCE" onclick="window.open(this.href);return false;
Č bi rabil fastcharging, pa ima ta firma samo model na 1port
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B016LPD ... ref=plSrch" onclick="window.open(this.href);return false;
Kup tazga, k ima vsaj 2 porta, ter da je čim močnejši.
http://www.amazon.de/gp/aw/s/ref=is_s_?__mk_de_DE=" onclick="window.open(this.href);return false;ÅMÅZÕÑ&k=Anker+auto+12v
Recimo tega
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00JPYAC6Y ... KE1HW1QRCE" onclick="window.open(this.href);return false;
Č bi rabil fastcharging, pa ima ta firma samo model na 1port
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B016LPD ... ref=plSrch" onclick="window.open(this.href);return false;
Če maš naprimer takega za polnjenje tablic ki vrže ven ~3.2A, in nanjga polniš mobitel, ki v osnovi zahteva 1A. Potem ti bo napihnilo baterijo v telefonu, in bo šla v maloro. Preverejeno 2x predno sem ugotovil kaj se zajebava
Res pa je da je telefon napolnilo na 80% v 20 minutah
Res pa je da je telefon napolnilo na 80% v 20 minutah
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
dam roko v ogenj, da je polnilc dal ven iz sebe več kot 5V
in ni bil univerzalen oz tolk pameten, da bi znižal napetost.
Moja bivša tablica je je imela se mi zdi, da od 5V do 15V polnilc, je pa bil pameten in si lahko gor filal tudi telefon.
Zraven note4 sem dobil polnilc, ki zna dat iz sebe 5V in 9V. Tko, da se lahko filajo vsi telefoni.
Moja bivša tablica je je imela se mi zdi, da od 5V do 15V polnilc, je pa bil pameten in si lahko gor filal tudi telefon.
Zraven note4 sem dobil polnilc, ki zna dat iz sebe 5V in 9V. Tko, da se lahko filajo vsi telefoni.
Ven je dal 4.9 neki volta (voltmeter kaže +-0.1V) In je začel zgubljat napetost pri pri 2.5A dalje...Takrat se je tut kar dobro začel gret
) Sem ga nekaj meril, ker sem ravno takrat rabil neke 5V usmernike, ki bi bili sposobni dati ven okoli 15-20W...notri je bil en izmed LM×23 čipov kolikor se spomnim, ki so rated na ~3A... zraven pa še en navaden 7805@1A...
Vprašanje kako točno se je mobitel polnil, ampak takrat sem požrl tistih 6€ za baterijo (dobil sem po spletu ebay okoliščin dve za ceno ene) in 5€ za polnilec, menjal oboje in je blo potem ok...
Trenutno mam noter nek za do 5€ kitajski polnilec, ki da ven 2x 1A in je povsem ok...brez težav polni karkoli. Pač če imaš Note3 z 3000+mAh baterijo malce dlje traja, kar je povsem normalno
Vprašanje kako točno se je mobitel polnil, ampak takrat sem požrl tistih 6€ za baterijo (dobil sem po spletu ebay okoliščin dve za ceno ene) in 5€ za polnilec, menjal oboje in je blo potem ok...
Trenutno mam noter nek za do 5€ kitajski polnilec, ki da ven 2x 1A in je povsem ok...brez težav polni karkoli. Pač če imaš Note3 z 3000+mAh baterijo malce dlje traja, kar je povsem normalno
hmm, to je bilo potem s polnilcem nekaj narobe.
telefon naj bi si vzel tolk kot potrebuje. Ker če ne bi, potem tudi starih telefonov ne bi smel z novejšimi polnilci polnit. oz usb standard za polnjenje ne bi obstajal.
telefon naj bi si vzel tolk kot potrebuje. Ker če ne bi, potem tudi starih telefonov ne bi smel z novejšimi polnilci polnit. oz usb standard za polnjenje ne bi obstajal.
Defenitivno je telefon jemal več kot je lahko baterija sprejela. Samsung galaxy S1+.
Napajalnik je bil čisto preprost voltažni regulator...
Napajalnik je bil čisto preprost voltažni regulator...
Mogoče kdo ve, kako dobit nekaj v italijanski štacuni, če pošiljajo samo po Italiji?
Obisk trgovine ne pride v poštev.
Obisk trgovine ne pride v poštev.
Lahko se probaš zmeniti z kakšno kurirsko firmo, ki deluje pri njih in da ima potem sedež bližje slo meji. Pa prideš potem izkat. Ali pa kdo drugi.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Še eno zanimivo branje...hehehhehe
KAKO BI IZGLEDALO, CE BI 12 LJUDI RAZLICNIH ASTROLOSKIH ZNAMENJ SKUPAJ ZIVELO…
6 h: Devica vstane in pred tuširanjem pobriše kopalnico. Po pranju zob ščetko spravi v sterilno vrečko in jo da na posebno mesto, stran od drugih ščetk.
6 h 15 min: Kozorog vstane in izklopi bojler saj je potekel čas poceni elektrike.
6 h 20 min: Vodnar gre na jutranji jogging.
6 h 30 min: Tehntica in Lev se pred ogledalom stepeta za hidratantno kremo in gel za lase.
6 h 40 min: Bik zajtrkuje Nutello z jušno žlico.
6 h 45 min: Strelec vstane in ponovno vklopi bojler.
7 h: Rak dela sendviče, Devica cedi sveže sadne sokove. Dvojček je še v postelji, na mobitelu preverja e-mail, facebook., Twitter in Instagram.
7 h 5 min: Škorpijon razbije vrata kopalnice – Tehntica odhaja iz kopalnice smrtno užaljena z neseserjem v rokah.
7 h 10 min: Oven vstane in vklopi štoparico.
7 h 11 min 45 sec: Oven stuširan, oblečen, obut, maha z vrha stopnic. Izklopi štoparico.
7 h 15 min: Bik z žlico praska po kozarcu. Nutelle ni več.
7 h 20 min: Tehtnica in Lev imata spet spopad pred ogledalom, zadnje preverjanje izgleda in občudovanje samih sebe pred odhodom.
7 h 30 min: Vodnar se tušira s hladno vodo, Kozorog je spet izklopil bojler.
7 h 40 min: Vsi odidejo.
7 h 45 min: Dvojček se vrne, pozabil je enega od 3 mobitelov.
7 h 50 min: Dvojček se spet vrne, pozabil je denarnico.
8 h: Riba se prebudi in ugotovi, da so jo zaklenili v stanovanje.
KAKO BI IZGLEDALO, CE BI 12 LJUDI RAZLICNIH ASTROLOSKIH ZNAMENJ SKUPAJ ZIVELO…
6 h: Devica vstane in pred tuširanjem pobriše kopalnico. Po pranju zob ščetko spravi v sterilno vrečko in jo da na posebno mesto, stran od drugih ščetk.
6 h 15 min: Kozorog vstane in izklopi bojler saj je potekel čas poceni elektrike.
6 h 20 min: Vodnar gre na jutranji jogging.
6 h 30 min: Tehntica in Lev se pred ogledalom stepeta za hidratantno kremo in gel za lase.
6 h 40 min: Bik zajtrkuje Nutello z jušno žlico.
6 h 45 min: Strelec vstane in ponovno vklopi bojler.
7 h: Rak dela sendviče, Devica cedi sveže sadne sokove. Dvojček je še v postelji, na mobitelu preverja e-mail, facebook., Twitter in Instagram.
7 h 5 min: Škorpijon razbije vrata kopalnice – Tehntica odhaja iz kopalnice smrtno užaljena z neseserjem v rokah.
7 h 10 min: Oven vstane in vklopi štoparico.
7 h 11 min 45 sec: Oven stuširan, oblečen, obut, maha z vrha stopnic. Izklopi štoparico.
7 h 15 min: Bik z žlico praska po kozarcu. Nutelle ni več.
7 h 20 min: Tehtnica in Lev imata spet spopad pred ogledalom, zadnje preverjanje izgleda in občudovanje samih sebe pred odhodom.
7 h 30 min: Vodnar se tušira s hladno vodo, Kozorog je spet izklopil bojler.
7 h 40 min: Vsi odidejo.
7 h 45 min: Dvojček se vrne, pozabil je enega od 3 mobitelov.
7 h 50 min: Dvojček se spet vrne, pozabil je denarnico.
8 h: Riba se prebudi in ugotovi, da so jo zaklenili v stanovanje.
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4472
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Moram malo pohvalit Subaru kvaliteto - med kidanjem mi je iz žepa padel ključ, seveda pa tega nisem opazil. Tako je ta ubogi ključ bil v snegu debelo uro pa pol, morda še več in seveda od zunaj ves moker.
Pravkar sem ga vzel narazen, da bi ga posušil - a ni kaj sušiti, ker je tako dobro zatesnjen, da voda do elektronike sploh ni prišla. Juhej!
Pravkar sem ga vzel narazen, da bi ga posušil - a ni kaj sušiti, ker je tako dobro zatesnjen, da voda do elektronike sploh ni prišla. Juhej!
No, ker smo v peskovniku, lahko pa še jaz pohvalim kvaliteto sony-ja xperia z1 compact, mi je padel iz žepa ko sem kopal pod avtom, ko sem nasedu na cel sneg. Po cca 24ih urah sem ga našel pod približno 30cm celega snega, pa če nebi zvonil ga ne bi najdu do spomladi
Pa da ne govorim kolikokrat mi je namočil šalterje za stekla na vratih, ker pač pozabim okno zapret, pa še zmeri špila...
Pa da ne govorim kolikokrat mi je namočil šalterje za stekla na vratih, ker pač pozabim okno zapret, pa še zmeri špila...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
:-a Te elektro šipe na Subarujih so res prva klasa. Se spomnim še pri vectri, mislim da mi je 2x crknilo.. Pri legacy-ju pa že pri prejšnjem in pri tem vse 4 konstantno delujejo in imam občutek, da je res ena od zadnjih stvari, ki bi odpovedala. Jaz sem zaenkrat tudi pri dokaj zamrznjeni šipi odprl kdaj, bp, samo čim manjkrat ker ni zdravo :-)LSlabe napisal/-a:Pa da ne govorim kolikokrat mi je namočil šalterje za stekla na vratih, ker pač pozabim okno zapret, pa še zmeri špila...
@danci, super slišat kaj takega, pohvalno za proizvajalca, da je v paket robustnosti in delovanja v zahtevnih razmerah vključil tudi kvalitetno tesnjenje ključa
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Živ!
Zanima me, če mi ta prtljažnik paše na Outback-a 2006, ki ima tiste nizke strešne sani?
https://www.mimovrste.com/stresni-prtlj ... 0?v=707437" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za pomoč, oz. če paše kakšen drug, ki je mogoče še kakšen eur cenejši.
lp
Zanima me, če mi ta prtljažnik paše na Outback-a 2006, ki ima tiste nizke strešne sani?
https://www.mimovrste.com/stresni-prtlj ... 0?v=707437" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za pomoč, oz. če paše kakšen drug, ki je mogoče še kakšen eur cenejši.
lp
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Ali res noben ne ve če to paše? Malo se mi mudi z nakupom. hvala 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov