FORESTER 2.0, 125 KM, AVTOMATIK
Re: FORESTER 2.0, 125 KM, AVTOMATIK
Sem pa poslal povpraševanje dvema, ki krivita cevi, za koliko bi ga naredila takega, ali podobnega. Pritrdišče in ploščo za gumo privarim sam. Bom posredoval odgovor.
Hallo, dobil sem odgovor od enega za izdelavo nosilca po sliki (NEBIVEDU / avstralski sistem) in hallo cena 250,00 eur + ddv narejeno iz fi 42 ali 48 mm . Hallo je iz zlata. Eni pa so zlatarji. Kilogram cevi je cca 1 eur itd.
Takole spredaj nudge bar (cevna zaščita) ni še končan manjka še povezovalna cev, spodaj zaščitna plošča, špic lampe, 12V VITEL in zadaj nov nosilec za rezervno gumo iz INOX (kopija AVSTRALCA). Našel obrtnika, ki mi je zakrivil rosfrej cev po normalni ceni z materialom 20 eur (1 m rosfrej cevi). Še dokončam spoliram in to je to. Na streho še košaro kopija ameriške Yakime.
Pa še slike z malega off roada.
Pa še slike z malega off roada.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Zadnjič spremenil pero112, dne 23. Januar 2016, 19:59, skupaj popravljeno 2 krat.
Pa še ta slika.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Odlično !
Jaz bi prašno barval na črno.
Jaz bi prašno barval na črno.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Super. Kaj pa dvig in večja kolesa?
Sta mi pa v uč padli stari zastavi Liechtensteina na zadnjem odbijaču.
Sta mi pa v uč padli stari zastavi Liechtensteina na zadnjem odbijaču.
Avto ima NOVE amortizerje in fedra od KYB, lift kit 1" oziroma; spredaj 25 mm, zadaj 30 mm, za 16 col gume za enkrat ne (ker prodajam ALU FELTNE RC DEZIGEN so v rubriki PRODAJA / je treba kaj prodati). Tisto zadaj ni zastava so pa dobro vidne nalepke 3M (RUMENA ZELENA JE OD NOVIH POLICIJSKIH VOZIL) za tiste, ki ponoči vozijo za ritjo vozila in za tiste, ki spregledajo vozila, ko zavijaš levo ali desno. Dobro vidne nalepke sem imel na vseh vozilih, kajti 20 let nazaj mi je baba prletela zadaj, zavijal levo domov in trdila policaju, da mi niso delale nobene luči. Avto peljal iz tehničnega pregleda, policaju rekel, da zahtevam izredni tehnični pregled in glej ga zlomka vse je delalo in baba dobila račun, da jo je sezulo. Jaz plačal nič. Dobil toliko da sem kupil prvega rabljenega Subaruja Legacy Renger 1,8.
PS imam pa za take, ki vozijo za ritjo še drugo učinkovito orožje...
PS imam pa za take, ki vozijo za ritjo še drugo učinkovito orožje...
Kar se tiče prašno barvanje je bolje da se dela iz navadnega železa ne pa iz INOX-a.
Ojla, sliko imam pripravljeno. Se bova kaj slišala med tednom. Zdej sem začel "novega" štimat in je kr nekaj še za narest, da bo v stanju kot je bil srebrni predhodnik. Veliki servis, sklopka, karter in vsa olja so samo za začetek
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja gor pride še košara kopija YAKIMA. Kupil sem star prtljažnik od Renault Kangoo 4x4 za osnova in se daj ga bom kopiral po YAKIMI.
verjamem, da so, je pa nekoč bila taka tudi zastava Lihtnštajnapero112 napisal/-a:Tisto zadaj ni zastava so pa dobro vidne nalepke 3M
http://www.crwflags.com/fotw/flags/li_hist.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A je za 250€+DDV vključen tudi spodnjidel, tisto, ki drži vse to gor? Al samo krivina?pero112 napisal/-a:Hallo, dobil sem odgovor od enega za izdelavo nosilca po sliki (NEBIVEDU / avstralski sistem) in hallo cena 250,00 eur + ddv narejeno iz fi 42 ali 48 mm . Hallo je iz zlata. Eni pa so zlatarji. Kilogram cevi je cca 1 eur itd.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne, samo material in krivljenje ter spodnja cev privarjena. To kar imam sedaj mi je zakrivil VOVK d.o.o., Spodnja Slivnica, Grosuplje, ki se ukvarja z tem. Pogovarjal sem se z mojstrom, da mi je hotel vzeti za to 250,00 eur + DDV. Tudi on je dal temu kriviti in je dal 3x prvič, zadnje in nikoli več. Žal nekateri so zlatarji.
To je isto kot za vgradnjo avto plina. NE DAM 1.500,00 EUR ali 1.700,00 EUR ZA VGRADNJO DAM NAJVEČ 1.000,00 EUR. Pogovarjal sem se v Karlovcu za 800 EUR. Predem pridem v Slovenijo on pošlje na LLP papirje za homologacijo. Plačam 70,00 EUR in to je to. Glede servisa je pa tako prvi servis pri njemu ostale pa v SLO, ker vgrajuje komponente, ki jih večina serviserjev v SLO servisirajo.
To je isto kot za vgradnjo avto plina. NE DAM 1.500,00 EUR ali 1.700,00 EUR ZA VGRADNJO DAM NAJVEČ 1.000,00 EUR. Pogovarjal sem se v Karlovcu za 800 EUR. Predem pridem v Slovenijo on pošlje na LLP papirje za homologacijo. Plačam 70,00 EUR in to je to. Glede servisa je pa tako prvi servis pri njemu ostale pa v SLO, ker vgrajuje komponente, ki jih večina serviserjev v SLO servisirajo.
Za prtljažnik bom pa videl. Imam enega iz teranota v "paci" (ga je zupan naredil po naročilu in je samo noge za predelat, pa paše na foresterja. Pride pa čez celo streho in je pohoden, tako da lahko po njem hodim.
Jutri bom več vedel koliko je predelave za na moj avto.
Jutri bom več vedel koliko je predelave za na moj avto.
ja ni kaj reči. oprema se popolnjuje. dober si pero, da maš voljo v takem mrazu šraufat, kot je bil prejšnji teden.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov