Jest tud neSajmon napisal/-a:Bentiš, nisem vedel, da je že avtocesta iz Žirov do Ljubljane. :-)
poraba vasega subaruja
Re: poraba vasega subaruja
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Hehe mislil sem od Žirov po regionalni cesti do Vrhnike potem pa po avtocesti do Ljubljane. Bolje ?LSlabe napisal/-a:Jest tud neSajmon napisal/-a:Bentiš, nisem vedel, da je že avtocesta iz Žirov do Ljubljane. :-)
Seweda se pa ne bi branil, če bi bila AC od Žirov do Ljubljane
Se voziš čez Račevo na Smrečje in čez Podlipo? Tist del od Smrečja dol proti Račevi je kar super, zdaj ko je asfaltirano.subc napisal/-a:Hehe mislil sem od Žirov po regionalni cesti do Vrhnike potem pa po avtocesti do Ljubljane. Bolje ?LSlabe napisal/-a:Jest tud neSajmon napisal/-a:Bentiš, nisem vedel, da je že avtocesta iz Žirov do Ljubljane. :-)hehe
Seweda se pa ne bi branil, če bi bila AC od Žirov do Ljubljane
No ja, tud od podlipe do smrečja je zanimiva, sam neki manjka
(kšn turbo)
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ja, se razume, celotna pot z Vrhnike do Žirov čez Smrečje je zanimiva, mislil sem poudariti samo nov asfalt, ker vem kakšno je blo prej 'nikakvo' (se dostkrat s kolesom peljem tja čez), tako da ta povezava je zdaj kar odlična.LSlabe napisal/-a:No ja, tud od podlipe do smrečja je zanimiva, sam neki manjka(kšn turbo)
No ja, Podčelo - Podlipa pa katastrofa. 
Točno takoLegacy_46 napisal/-a: Se voziš čez Račevo na Smrečje in čez Podlipo? Tist del od Smrečja dol proti Račevi je kar super, zdaj ko je asfaltirano.
Se strinjam, ampak navzdol gre tudi z navadnim avtom heheLSlabe napisal/-a:No ja, tud od podlipe do smrečja je zanimiva, sam neki manjka(kšn turbo)
Nasplošno pa si kar hitro v LJ, oz. v Žireh.
Čist v nasprotju pa je cesta proti Rovtam, Logatcu. Bogpomagej, kdaj bodo to kaj zrihtalsubc napisal/-a:Točno takoLegacy_46 napisal/-a: Se voziš čez Račevo na Smrečje in čez Podlipo? Tist del od Smrečja dol proti Račevi je kar super, zdaj ko je asfaltirano.O ja prav lepo se pelje
En del od Žirov prot Brekovcam so uštimal par let nazaj, naprej so pa pol kr pustil, pa noben ne ve zakj niso uštimal, čeprav na vsake tolk časa odrezali kakih par metrov asfalta, pa ga na novo položili, vendar še vedn obup ja........Legacy_46 napisal/-a:Čist v nasprotju pa je cesta proti Rovtam, Logatcu. Bogpomagej, kdaj bodo to kaj zrihtal:-D
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Da vrnemo temo na porabo... 
V 68393km sem porabil 6750,56 litrov LPG in 1001,63 litrov bencina, skupna povprečna poraba pa je 11,33 L/100km.
Pri današnjih cenah goriv v Sloveniji bi to pomenilo cca. 7,4 €/100km, v resnici pa je bilo 9,1 €/100 km.
V 68393km sem porabil 6750,56 litrov LPG in 1001,63 litrov bencina, skupna povprečna poraba pa je 11,33 L/100km.
Pri današnjih cenah goriv v Sloveniji bi to pomenilo cca. 7,4 €/100km, v resnici pa je bilo 9,1 €/100 km.
Jz pa imprezo spravu pod 9l huh na ac

- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Pri mojem foresterju je povprečna 11l/100 km

Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Zadnji poln tank omv-jevega 100-oktanskega imam 8,95 l/100km.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Zadnjih 5000km še nisem porihtal plina in se vozim samo na bencin. Povprečje (večinoma relacija) se giblje okrog 7.5.
Avto: outback 2.5 letnik 2002.
Avto: outback 2.5 letnik 2002.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Šele pred kratkim sem opazil, da aplikacija OBDLink dela tudi loge porabe - če jo imaš prižgano in dongle v obd portu seveda.
10. je bil v BTC avto slalom, 17. subaru piknik, 23. pa trackday v Krškem - kamor sem šel kot je iz porabe razvidno samo gledat.
Dejansko dela dost ok, kar je narobe je samo da porabo računa glede na pretok čez MAF, kar pomeni da če na AC po klancu v 6 spustiš gas še zmeraj šteje neko porabo, čeprav je dejansko ni. Tako da 23. je bila v resnici nižja poraba. Ampak pod 7 pa mislim da mi še vseeno ni uspelo pridt.
10. je bil v BTC avto slalom, 17. subaru piknik, 23. pa trackday v Krškem - kamor sem šel kot je iz porabe razvidno samo gledat.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov