K:GTjko
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K:GTjko
Kupim GTjko po možnosti v bogem stanju......no ja karoserija mora biti solidna.
Luknja v motorju oz. menjalniku tudi ni problem,ker bo šlo vse ven v vsakem primeru :mrgreen:
Vem,da jih ni veliko,tako da če kgo zve za kako bi prosil za info :.sup
Luknja v motorju oz. menjalniku tudi ni problem,ker bo šlo vse ven v vsakem primeru :mrgreen:
Re: K:GTjko
Konkurencabeliblisk napisal/-a:Kupim GTjko po možnosti v bogem stanju......no ja karoserija mora biti solidna.
Ne samo sedan :.sup
Huhu, a se obeta nov modriblisk? No, sej boš več povedu k boš kupu 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Trenutno imam par idej in ena od njih je tudi GTjka STI.......bomo vidl kako bo šlo :.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Srečno pri iskanju.
:mrgreen:
:mrgreen:
Verjetno bom prej eno Micko najdu,RHD FTW 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Saj GTjko se da dobit, ampak je problem da so karoserijsko povsem v ku*cu...
Če bi vedel, bi takrat, ko sem kupoval kar dve kupil, bi obe skupaj prišle 6,5k€.

Če bi vedel, bi takrat, ko sem kupoval kar dve kupil, bi obe skupaj prišle 6,5k€.
Vem za eno belo v zagorju. Vem da je motorno v slabem stanju (no, vem, baje rekla kazala)....Baje neka elektronika zajebava, pa dosti olja cukne 
Lastnik je mogoče celo Boštjan Turk (bivši rally voznik, včas je mel modro STIjko spec.C, ki jo je potem Feštanj odkupil....Mislim, da se zopet prodaja na Anetu brez nalepk)....
041 420 018 - Prosiš za Boštjana Turka on bo sigurno vedel če je naprodaj ali ne.
http://www.itis.si/kbm-zagorje?4555768" onclick="window.open(this.href);return false;
https://goo.gl/maps/6GjRKmPt4D12" onclick="window.open(this.href);return false; Trenutno stoji na mestu R19-tke....
Lastnik je mogoče celo Boštjan Turk (bivši rally voznik, včas je mel modro STIjko spec.C, ki jo je potem Feštanj odkupil....Mislim, da se zopet prodaja na Anetu brez nalepk)....
041 420 018 - Prosiš za Boštjana Turka on bo sigurno vedel če je naprodaj ali ne.
http://www.itis.si/kbm-zagorje?4555768" onclick="window.open(this.href);return false;
https://goo.gl/maps/6GjRKmPt4D12" onclick="window.open(this.href);return false; Trenutno stoji na mestu R19-tke....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Hvala....bom preveru :.sup
Sem naredu en mafijski drive-by, odprto stransko okno pa UZI ven in pot........
No ja, omenjeno imprezo že na 20 metrov izdajajo (ponovni) začetki rje na zadnjih blatnikih...
Kaj več ob hitrem preletu nisem opazil...Ima neka zanimiva colo večja platišča od originala, in pa mislim da višji šank.
Barva je zdaleč od lepe bele.
No ja, omenjeno imprezo že na 20 metrov izdajajo (ponovni) začetki rje na zadnjih blatnikih...
Kaj več ob hitrem preletu nisem opazil...Ima neka zanimiva colo večja platišča od originala, in pa mislim da višji šank.
Barva je zdaleč od lepe bele.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Barva in površinska rja tudi nista problem,ker bi bila itak deležna mal lepotnih dodelav.......bolj me skrbijo razne vezne stene ,podvozje, ipd.
Nisem utegnu poklicat ob normalni uri..........mogoče mi bo jutr ratal :mrgreen:
Hvala za poročilo :.sup
Nisem utegnu poklicat ob normalni uri..........mogoče mi bo jutr ratal :mrgreen:
Hvala za poročilo :.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Beli če boš predolgo čakal bom jaz klical!

Letnik 95, zariban motor 
Kaj pa bos s se eno?urbancebulj napisal/-a:Beli če boš predolgo čakal bom jaz klical!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost