P: Outback 2006
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Outback 2006
Pozdravljeni.
Prodam svojega Outbacka, letnik 2006. Je dobro opremljena izvedenka z navigacijo in el. pomičnim voznikovim sedežem.
Lepo ohranjen, 327000km. Link do avtonet oglasa:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 20FY%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogled v Vojniku pri Celju.
Info na 040 722 728.
Lp Samo
Prodam svojega Outbacka, letnik 2006. Je dobro opremljena izvedenka z navigacijo in el. pomičnim voznikovim sedežem.
Lepo ohranjen, 327000km. Link do avtonet oglasa:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 20FY%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogled v Vojniku pri Celju.
Info na 040 722 728.
Lp Samo
Re: P: Outback 2006
Znižana cena na 5100 EUR. Sem našel drug avto, ki mi ustreza.
LP Samo
LP Samo
Nova cena 4.900 EUR, na avtu je celoletna vinjeta 2016. In nove zimske gume Toyo. Zraven dam še za eno sezono dobre letne gume. Avto sem imel namen še nekaj časa vozit a je naneslo, da bom vsak dan na avtocesti med Lj in Celjem, za kar pa obstajajo primernejša vozila.
LP Samo
LP Samo
Še malo pa boš s ceno na nivoju mojega Puntota, ki je "le" leto mlajši
Tegale si velja zapomnit, vkolikor ga kak šverko kupi bo v parih tednih na internetu z 180.000-220.000km
Pa menda ga ja neboš za kakega nemca zamenjal
Tegale si velja zapomnit, vkolikor ga kak šverko kupi bo v parih tednih na internetu z 180.000-220.000km
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ja, če prodam Subija bo k hiši prišel Švaba. Je pa tole zadnja cena za katero ga dam (ok, če bo prišel kakšen ljubitelj, še kaj malega spustim).BackW00d napisal/-a:Še malo pa boš s ceno na nivoju mojega Puntota, ki je "le" leto mlajši![]()
![]()
Denar me sicer ne tišči ampak mi ga ni potrebno dati za vsako ceno. Šverkoti iščejo Passate dizle in jim takšni specifični stroji ne dišijo. Če ne bo šel, ga bom vozil naprej.
Glede km- Z lahkoto bi napisal 180.000, opral mašino in ga našprical z maxibrilom, a pr meni to ne gre tako.
Jaz sem ga kupil od poštenega 2. lastnika (vmes ga je vozila njegova hči), je pa avto imel prvo registracijo v Belgiji. Drugi lastnik je živinozdravnik in je avto uporabljal in zanj tudi primerno skrbel. Pri meni je avto orodje, brez katerega ne morem, zato zanj tudi skrbim. Je pa tako, da je za vsako delo primerno določeno orodje in Outback je svoje delo v dobrega pol leta in 25.000 km odkar sva skupaj odlično opravil in mi ga je škoda menjat ampak tako pač je.
LP Samo
Nova cena 4700. Avto ima 334kkm in nove letne gume, drug teden pa naredim še servis.
Lp Samo
Lp Samo
Za primer, da bo koga zanimal, mogoče napiši kaj o avtu ali nalimaj kakšno sliko, ker na avto.netu ga ni več.
Hojla, avto je še vedno na prodaj, za resnega kupca še kakšen evro popusta. Avto ima sedaj 336kkm, opravljen je bil servis - olje, oljni filter, zračni filter in filter kabine.
Avto je solidno ohranjen, mašina suha kot poper. Olja spije kakšen liter na interval.
Avto je solidno ohranjen, mašina suha kot poper. Olja spije kakšen liter na interval.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Ker imam eno zanimivo ponudbo za drug avto, nižam ceno na 4.000 EUR, do 17.06.2016.
Cena ostaja 4000 EUR. Avto ima prevoženih 338kkm.
Sem tik pred tem, da ga dam švercarju, pa bi vseeno, da pride v roke kakšnega pravega Subarujevca. 3 jurje. in en six pack rogača.
Mater, sam za gume sem dal 700 EUR.
Mater, sam za gume sem dal 700 EUR.
kolk ti pa šverkoti ponujajo?
4.500, a ga iz principa ne dam!beliblisk napisal/-a:kolk ti pa šverkoti ponujajo?
Prodano, prosim zaklep.
lp Samo
lp Samo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov