Forester turbo
Re: Forester turbo
Tudi servo lahko pušča in kapne na izpuh, ravno, ko greš v klanec in potem fino zasmrdi pa oblak dima gre izpod pokrova motorja 
Ampak to bi se verjetno videlo v posodi za servo olje ali? Ker je olja še vedno do max oznake.strumf666 napisal/-a:Tudi servo lahko pušča in kapne na izpuh, ravno, ko greš v klanec in potem fino zasmrdi pa oblak dima gre izpod pokrova motorja
Sčasoma se vidi, seveda. Moraš pa vedet iz katerega nivoja si štartal, max na merilni šibki ali polna posodica, pa ga je do max že skapljalo (kot je bilo v mojem primeru).
Se zgodi tudi, da je kaksna manseta fertik, pa potem mece mast po izpuhu.
pritrjujem. za oboje. nekaj časa za tem, ko mi je karli zamenjal tesnila, je začelo iz manšete (kar je ugotovil igor nebivedu). zdaj moram samo še ugotoviti od kod misteriozni vonj po hipoidnem olju.nebivedu napisal/-a:Imam jaz ta problem, Pero112 tudi in še marsikdo.Lahko je pa strgana manšeta, pa leti mast na katalizator. Samo tisto še huje smrdi.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Verjetno bo tole, ker če se vozim po ravnem ni nobenega dima nikjer. Bom pa preveril še manšete za zihr.nebivedu napisal/-a:Vožnja v hrib in je glava ravno pod takim kotom da pada na katalizator in potem smrdi v avtu.
Imam jaz ta problem, Pero112 tudi in še marsikdo.
Mogoče zna kdo potrditi če je tole prava zadeva za foresterja turbo l.99?
http://www.ebay.co.uk/itm/381299657234?redirect=mobile" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.co.uk/itm/381299657234?redirect=mobile" onclick="window.open(this.href);return false;
Sej pri nas niso nič dost dražji. Oba bata in set dihtung za oba bata pride nekje 40€.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jop sem dobil v lokalni avtotrgovini oz. naročil
aja gledal nisem še nič, domnevam pa da so krivi batki ali gumice, ker čeljust šteka...
To je najbolj pogosto?
To je najbolj enostavno pogledat in popravit. Malce spucati in namazati, pa bo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
No vodila sem spucal in namazal tako da bom videl če je bilo to to. Nekako dvomim, ker so bila na levi spredaj bolj oksidirana kot na desni, čeljust pa mi je štekala na desni.
Saj to takoj vidiš ko sestaviš, napumpaš pedal da čeljust stisne disk, potem pa z roko probaš če čeljusti kaj "hodi". Če je ne moreš nikakor premaknit, potem ne bo nič bolje.
Sem samo razstavil, spucal vodila in nazaj sestavil ker če nebo bolje gre avto tako ali tako do mehanika na menjavo batkov in gumic
in še par ostalih stvari...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov