Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Sajmon tegale je meu skor tvoj sosed
Bo? Za enga sem vedel, a ga že lep čas nisem videl in ne spomnim se bulbara.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Ali kdo pozna tega Outbacka?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10281031&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10281031&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Tole sem pred časom ugotovil.
predvidevam, da je ta s s strani 56, kjer je uporabnik @tjordan1 napisal, da je njegov sosed.gore napisal/-a:Slučajno kdo pozna tega?
Zadnjič spremenil Fusion, dne 29. Februar 2016, 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Je ja. In začuda je cena skoraj enaka, kot je bila v privat oglasu.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Zanimivo, da tistega privat ni več ..
Najbrž ga je dal v račun, ker je bilo v opombah "zaradi nakupa novega". Vprašanje pa, za kakšno ceno. Prodajal ga je za 11.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Je kdo že videl tega Forija v živo? Če je vreden svojih cekinov in njegov prodajalec 
Pred časom sva si s kolegom v Zaborštu ogledovala enga druzga forija, pa moram reči, da nisem odnesel ravno najboljšega vtisa o prodajalcu. Predvsem so bili sumljivi prevoženi km. Pa kar nekaj bučk. 
Forester diesel
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Prejle sem si ga ogledal. Ima nekaj prask zunaj, pa okrog prestavne ročice ... sicer pa je videti dobro ohranjen in redno servisiran pri Kržiču. Meni se sicer zdi malo predrag, čeprav je možakar šel (ko se je mene znebil
) še po enega podobnega. No, je že povedal, da bo lepši (in dražji). Sedaj je že na avto.net. Verjetno je res še boljši.
Skratka - posebnih napak nisem videl (nisem pa se peljal), ampak meni se zdi nekoliko predrag. Možakar se mi ni zdel tako napačen, je pa res, da je drugi deloval malo manj prijazen.
Aha - ko sem ga vprašal, od kod jim toliko Subarujev, pa običajno prvi ali drugi lastnik, je povedal, da imajo poslovni najem. Torej gre za slovenska vozila, ki so servisirana pri Kržiču. Tako sem razumel.
Skratka - posebnih napak nisem videl (nisem pa se peljal), ampak meni se zdi nekoliko predrag. Možakar se mi ni zdel tako napačen, je pa res, da je drugi deloval malo manj prijazen.
Aha - ko sem ga vprašal, od kod jim toliko Subarujev, pa običajno prvi ali drugi lastnik, je povedal, da imajo poslovni najem. Torej gre za slovenska vozila, ki so servisirana pri Kržiču. Tako sem razumel.
Veliko je bivših službenih od Mobitela. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost