SERVISERJI AVTO PLIN INŠTALACIJ
SERVISERJI AVTO PLIN INŠTALACIJ
Potrebujem eno pomoč! Kot vsi veste imam Subaruja Foresterja bencin + plin in potrebujem srviserja za avto plin inštalacijo BI FUEL JTG (ICOM). Če še ne veste ni več Avtoplin center Lj. Rudnik, kjer je bil edini servis za BI FUEL (naredila se tragedija). Na Interservisu sem vprašal za servis, ampak oni servisirajo samo BRC. Zdi se mi malo neumno, da bi dajal ven in dal drugi sistem, ter plačal 1000 - 2000 eur. Pozanimal sem se pri parih serviserjev in vsi pravijo, da servisirajo 30 in več vrst inštalacij razen tega ne. V pogovorih z njimi sem ugotovil, da se bojijo kot hudič križa tega sistema.
Če ima še kdo ta sistem, naj mi pove, kje servisira.
PS pred kratkim sem izvedel, da je nam najbližji servis BI FUEL v Zagrebu. Ali je to res?
Če ima še kdo ta sistem, naj mi pove, kje servisira.
PS pred kratkim sem izvedel, da je nam najbližji servis BI FUEL v Zagrebu. Ali je to res?
Re: SERVISERJI AVTO PLIN INŠTALACIJ
Imam kolega/sodelavca ki ima doma delavnico (pooblaščeno za vgrajevanje plinskih naprav)
in ga lahko kontaktiram jutri in pač vprašam če bi ti on tole pregledu oz. če pozna koga v primeru da on nebi tega prevzel !
in ga lahko kontaktiram jutri in pač vprašam če bi ti on tole pregledu oz. če pozna koga v primeru da on nebi tega prevzel !
Pero - vprašaj na Vulkanizerstvo Vovk Boštjan Trebnje. Sin je imel na svojmu foriju (2003 ) precej zmahano plinsko napravo, pa so mu jo na tem naslovu zrihtal u nulo. Oni imajo drgač zastopstvo za Landirenzo, ampak vpraši, morda bi ti pa zadevo zrihtal.
Forester diesel
Ja vprašal Boštjana Volk vendar mi ne more nič pomagati, razen to da zamenjam plinsko inštalacijo (cca od 1100 do 1500 eur, ČE UPORABI KAKŠNE DELE RECIMO TANK). Dal mi številko Zagreb in mi tudi oni nič ne morejo pomagati.
Hvala Boby za številko. Sem se že povezal z njem in mu pošljem po ele. pošti vse podatke. Tudi slike računalnika in tako dalje.
PS avto je začel čudežno delati na plin. No ni čudež vendar me je malo razjezilo in sem začel odklapljati in preverjati ele. napeljavo (vse konektorje ) za plin. Vse OK. In spet nič. Potem pa odklopim računalnik za plin sistem pustim ga nekaj minut od napajanja priklopim nazaj IN GLEJ GA ZLOMKA AVTO ZAČNE DELATI NA PLIN IN TUDI MOTOR DELUJE ČISTO DRUGAČE, KOT PREJ, KI JE DELAL ŠE NA PLIN - MIRNO DELUJE IN SE NIČ NE ZAGANJA. Zdaj ne vem ali je bilo potrebno samo resetirati.
Klub vsemu bom našel nekje servis pa, če tudi bom moral v Italijo. Najbližji servis je v Veroni.
Hvala Boby za številko. Sem se že povezal z njem in mu pošljem po ele. pošti vse podatke. Tudi slike računalnika in tako dalje.
PS avto je začel čudežno delati na plin. No ni čudež vendar me je malo razjezilo in sem začel odklapljati in preverjati ele. napeljavo (vse konektorje ) za plin. Vse OK. In spet nič. Potem pa odklopim računalnik za plin sistem pustim ga nekaj minut od napajanja priklopim nazaj IN GLEJ GA ZLOMKA AVTO ZAČNE DELATI NA PLIN IN TUDI MOTOR DELUJE ČISTO DRUGAČE, KOT PREJ, KI JE DELAL ŠE NA PLIN - MIRNO DELUJE IN SE NIČ NE ZAGANJA. Zdaj ne vem ali je bilo potrebno samo resetirati.
Klub vsemu bom našel nekje servis pa, če tudi bom moral v Italijo. Najbližji servis je v Veroni.
Malenkostpero112 napisal/-a:Ja vprašal Boštjana Volk vendar mi ne more nič pomagati, razen to da zamenjam plinsko inštalacijo (cca od 1100 do 1500 eur, ČE UPORABI KAKŠNE DELE RECIMO TANK). Dal mi številko Zagreb in mi tudi oni nič ne morejo pomagati.
Upam da ti bo zdej delu OK , ali pa vsaj dokler majstr na nabav ustrezna opreme
Pozna kdo kakšnega serviserja za ICOM plinske sisteme? Meni se je zgodilo da ne moram naročit plina. Vrjetno je kriv ventil med točilnim priključkom in rezervoarjem ampak sam nočem pečat da ne bo :4r 
Outback 2.5 2006
& Niva 1.7i 1999 
http://avtoservis.vahtar.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vprašaj še sem. Se spoznajo in mogoče lahko tudi tebi pomagajo.
Vprašaj še sem. Se spoznajo in mogoče lahko tudi tebi pomagajo.
Impreza Sti 08
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Bom kar tole temo ponucal, iščem serviserja za BRC v Ljubljani/okolici. Ne vozi se mi glih v Mislinjo. Sem videl kle v Komendi enkrat nek avto prov BRC plinski sistemi je gor pisalo, samo ne najdem nikjer na netu. Ma kdo kak nasvet/idejo?
Hvala!
Hvala!
Na Poljanski cesti v Ljubljani imaš TRZ servis plinskih napeljav. Servisirajo tudi BRC.
http://www.trz.si/avtoplin" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugače ima tudi Kržič na Vrhniki.
http://www.trz.si/avtoplin" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugače ima tudi Kržič na Vrhniki.
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Hvala, a Kržič ma tut, tega pa nisem vedel...
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Meni je dve leti nazaj razlagal da samo filtre menjajo ostalo pa interservice servisira...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Ali kdo ve za serviserja za Vialle plinski sistem v Sloveniji? Na plin avto trokira in javlja napako za misfire na 1. cilindru, na bencin pa dela normalno.
Pod redni servis se smatra menajva filtra, preverba napeljave, če kje spuša z uno "sniffer" napravo, ki zavoha plin tudi če pušča res minimalno, ter preverba parametrov, da se vidi če je vse znotraj "gibljivih" variabil.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hvala, bom vprašal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov