Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Današnji 3d skenerji so "shape grabberji". Zajemajo samo tisto, kar vidijo. Tudi votle dele, če jih lahko zajamejo od zunaj. Recimo skodelica bo pravilno narejena, ker bo skener to posnel tudi z vrha in bo zaznal luknjo.
Da bi pa notranje votle dele zajel, bi pa lahko edino z ultrazvokom in če so tolplejši in hladnejši deli z termovizijo. Skupna kombinacija ultrazvoka, termovizije in kamer bi pa dala celotno sliko.
Cena take zadeve je pa verjetno izredno visoka.
Nekoč sem imel na telefonu en programček, ki je oddajal zvok in glede na odboj zvoka, ki ga je zaznal z mikrofonom je potem narisal sliko.
Da bi pa notranje votle dele zajel, bi pa lahko edino z ultrazvokom in če so tolplejši in hladnejši deli z termovizijo. Skupna kombinacija ultrazvoka, termovizije in kamer bi pa dala celotno sliko.
Cena take zadeve je pa verjetno izredno visoka.
Nekoč sem imel na telefonu en programček, ki je oddajal zvok in glede na odboj zvoka, ki ga je zaznal z mikrofonom je potem narisal sliko.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
A ima kdo izkušnje z hidrografiko oz. tiskanjem z vodnim prenosom? Predvsem me zanima kako se obnese na zunanjih delih avtomobila (platišča, okrasne letve, okrasni pokrovi...).
Subaru Legacy 2.0 GL
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Pa še to ko se skenira se dobi samo točke in maš pol kr velik dela, da se to sestav v sheet pa iz sheeta v solid 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Mislim da so pri enigmi nekaj že delal s hidrografiko na avtomobilih.legacy96 napisal/-a:A ima kdo izkušnje z hidrografiko oz. tiskanjem z vodnim prenosom? Predvsem me zanima kako se obnese na zunanjih delih avtomobila (platišča, okrasne letve, okrasni pokrovi...).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Uporabnik MPS mogoče?
Ne jz tega ne delam edini k je dober je koritnik.beliblisk napisal/-a:Uporabnik MPS mogoče?
To je obstojno cist normalno (cez moras polakirat itak) felten pa js nebi sel delat je kr zajebano naprimer carbon da je ista struktura po vogalih... Samo za kak detail ni problema, js sm delou bolj valve coverje na to vodno sceno...
Ne sej namen imam mal polepsat te okrasne letve na vratih, ker so mal zbledele. No samo da je obstojno :.sup
Subaru Legacy 2.0 GL
Zadeva je super obstojna. Mam kolega, ki to dela in je naredil že kar nekaj platišč.legacy96 napisal/-a:A ima kdo izkušnje z hidrografiko oz. tiskanjem z vodnim prenosom? Predvsem me zanima kako se obnese na zunanjih delih avtomobila (platišča, okrasne letve, okrasni pokrovi...).
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ima kdo kakšno peskano (mat prozorno) folijo? Potreboval bi 35*35cm.
A jo rabiš za na okno? Mam jaz tisto, ki jo prilepiš s pomočjo vode. Poklič.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ja eno mini okence moram polepit. Te pokličem.
http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo ... azita.html
Zares bravo, kako vesela novica, presrečen sem - dva dni nazaj pa 2,7 centa gor (100-oktanc) - lahko si izračunate, kolikokrat nas lahko še 'razveselijo' s pocenitvijo 0,2 centa, da pride sploh nazaj. Razumem, da pri posamezni podražitvi/pocenitvi gre za različne dejavnike in iz različnega naslova, ampak v prvem stavku napisano je seveda mišljeno z aspekta običajnega potrošnika in zares dobiš občutek, da si osel
Zares bravo, kako vesela novica, presrečen sem - dva dni nazaj pa 2,7 centa gor (100-oktanc) - lahko si izračunate, kolikokrat nas lahko še 'razveselijo' s pocenitvijo 0,2 centa, da pride sploh nazaj. Razumem, da pri posamezni podražitvi/pocenitvi gre za različne dejavnike in iz različnega naslova, ampak v prvem stavku napisano je seveda mišljeno z aspekta običajnega potrošnika in zares dobiš občutek, da si osel
A ti tankaš 100 oktanca v Legacya?
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Jap, pa saj, za 95 velja enaka tezaKamion napisal/-a:A ti tankaš 100 oktanca v Legacya?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost