Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Re: Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Jeseni so Indijanci vprašali svojega poglavarja, ali jih čaka mrzla in dolga zima.
Poglavar, ki se mu ni niti sanjalo, kakšna zima jih čaka, pravi: "Pojdite v gozd in naberite drv, kolikor jih zmorete nesti!"
Ko odidejo, gre do najbližje govorilnice in pokliče vremenoslovce: "Kakšna zima nas čaka," vpraša.
Vremenoslovec mu pravi: "Očitno zelo mrzla!"
Poglavar se vrne in reče plemenu: "Naberite še več drv, ker bo res huda zima."
Nato spet kliče vremenoslovce: "Ste prepričani, da bo huda zima?"
Vremenoslovec ga pomiri: "Zagotovo. Vsi znaki kažejo tako."
"Kateri znaki," je radoveden poglavar.
Vremenoslovec: "Indijanci nabirajo drva kot nori."
Poglavar, ki se mu ni niti sanjalo, kakšna zima jih čaka, pravi: "Pojdite v gozd in naberite drv, kolikor jih zmorete nesti!"
Ko odidejo, gre do najbližje govorilnice in pokliče vremenoslovce: "Kakšna zima nas čaka," vpraša.
Vremenoslovec mu pravi: "Očitno zelo mrzla!"
Poglavar se vrne in reče plemenu: "Naberite še več drv, ker bo res huda zima."
Nato spet kliče vremenoslovce: "Ste prepričani, da bo huda zima?"
Vremenoslovec ga pomiri: "Zagotovo. Vsi znaki kažejo tako."
"Kateri znaki," je radoveden poglavar.
Vremenoslovec: "Indijanci nabirajo drva kot nori."
Letne gume pa mokr sneg ne kaj prida kombinacija.ceste so pa prava norisnica.Vrhniski klanec kolona do centra vrhnike
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Te knjige pa koledarji/pratike so lovske...ravno prejšnji teden sem na enem prebral: Če na mali traven grmi, naj se kmet slane ne boji... No sej slane res ni..
http://shrani.si/f/j/ZC/40AiUWYj/20160427211518.jpg
http://shrani.si/f/3K/Jd/3nOYy5ZP/20160427211532.jpg
Lisca je osvojena
je pa kr smotan sneg, dost neugoden. Pa bolj kot zdrsa me je bilo strah da mi bo ravno na mene padla bukev :-)
http://shrani.si/f/j/ZC/40AiUWYj/20160427211518.jpg
http://shrani.si/f/3K/Jd/3nOYy5ZP/20160427211532.jpg
Lisca je osvojena
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Uf, te Pavlihove in Družinske pratike so super, polno zanimivega in resničnega noterstrojnik005 napisal/-a:Te knjige pa koledarji/pratike so lovske...
Včeraj vse v enem dnevu

Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Gre že. Sam gre tud pol ko je treba bremzat 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Točno tko. V takem snegu navzdol (oz. ali ko je treba bremzat, lahko je ravno..) smo na istem kot ostali. Imam kar rešpekt, ker sem v točno takem snegu marca pred tremi leti razbil vectro - z letnimi gumami z brzino 30km/h, rahlo klančina navzdol in blag ovinek..res ni treba veliko :688668strojnik005 napisal/-a:Gre že. Sam gre tud pol ko je treba bremzat
Eno leto smo se Subarujaši dobili na Kumu pri nas, je Vrecha naredil potopisno poročilo iz zahodne sahare...No takrat nevem, al je bilo lih 15 novembra al 15 marca, jaz sem uglavnem imel letne gor, cesta gorčez pa je bila snežna.
Gorčez sem ga driftal in vozil na polno, je letelo ko stohudičev
Dolčez potem, sem se pa v v prvi reduktorski vozil po jajcih dobesedno. Na vsake kvatre je avto oddrsel par metrov naprej, kazga vstran, uglavnem me je bilo povsod polno
Mene je vedno dol bolj strah kot gor. Gor že gre...Letne so kar hudič, hitro zdrsijo in so potem kot sančnice....
Gorčez sem ga driftal in vozil na polno, je letelo ko stohudičev
Mene je vedno dol bolj strah kot gor. Gor že gre...Letne so kar hudič, hitro zdrsijo in so potem kot sančnice....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
BackW00d napisal/-a:Mene je vedno dol bolj strah kot gor. Gor že gre...
Tukaj pa celoletne pridejo v poštev. Boljš kot letne v takih razmerah.
AT pa še veliko bolj. Se brez problemov pelješ v takem.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Za navzdol pa z letnimi gumami ni pogojev, sploh pa če je še asfaltirana cestastrojnik005 napisal/-a:Gre že. Sam gre tud pol ko je treba bremzat
Se popolnoma strinjam.nebivedu napisal/-a:Tukaj pa celoletne pridejo v poštev. Boljš kot letne v takih razmerah.
Se podpišem.subc napisal/-a:Za navzdol pa z letnimi gumami ni pogojev, sploh pa če je še asfaltirana cestastrojnik005 napisal/-a:Gre že. Sam gre tud pol ko je treba bremzat![]()
Se popolnoma strinjam.nebivedu napisal/-a:Tukaj pa celoletne pridejo v poštev. Boljš kot letne v takih razmerah.
Tudi jaz. Nove letne gume na Golf 3 syncro. Gor je še šlo bolj kot ne brez problemov pa dokler je bil makadam. Ko sem pa na asfaltu v prvih metrih probal zavirat sem pa samo obrnil pa smo lepo pr tašči prespalklemz napisal/-a:Se podpišem.subc napisal/-a:Za navzdol pa z letnimi gumami ni pogojev, sploh pa če je še asfaltirana cestastrojnik005 napisal/-a:Gre že. Sam gre tud pol ko je treba bremzat![]()
+1
Smo imeli enega na obisku pri nas. Prednji pogon in letne. In sem se spomnil prve zime pri punci ko sem imel še celico.
Tolk, da je pobelilo in že se nisem premaknil niti za meter. Isto je bilo v sredo.
veselica!
Smo imeli enega na obisku pri nas. Prednji pogon in letne. In sem se spomnil prve zime pri punci ko sem imel še celico.
Pri nas ga je nabutalo 30-35 cm :-o
slik nimam, ker sem bil od ponedeljka v Rimu, je pa baje blo kr hudo
slik nimam, ker sem bil od ponedeljka v Rimu, je pa baje blo kr hudo
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov