prečni strešni nosilci

Subarujev predstavnik razreda SUV
Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Re: prečni strešni nosilci

Odgovor Avtor: klemz » 24. Maj 2016, 09:19

Sajmon napisal/-a:Rabiš posebne roke, pri prečkah pa potem ni težav.
Tudi mene čaka nabava teh rok, ki pa jih Zupan ne dela. Vse ostalo ima pa za moje pojme najboljše kvalitete. Tuleplastikfantastik se skrije.
Zupan je tudi čudak, mu ponudiš plačilo da nekaj naredi izven svojih okvirjev in te odvrne. Pristal pa je, da mi naredi nosilce za alu-box in še vedno nič. Vsakič ko kličem je nekaj vmes prišlo.

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5489
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 24. Maj 2016, 10:31

Podjetno v svet podjetništva :thdwn
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
Moutback
Uporabnik foruma
Prispevki: 249

Odgovor Avtor: Moutback » 24. Maj 2016, 11:07

Ok, potem moram nabaviti prav posebej take za te sani.
Tnx

lpm

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 24. Maj 2016, 11:44

Če si kje iz ljubljane, lahko mimo skočiš, pa sprobava moje, če pašejo od foresterja. In če pašejo potem iščeš take naprej.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 24. Maj 2016, 12:01

nebivedu napisal/-a:
Sajmon napisal/-a:Rabiš posebne roke, pri prečkah pa potem ni težav.
Tudi mene čaka nabava teh rok, ki pa jih Zupan ne dela. Vse ostalo ima pa za moje pojme najboljše kvalitete. Tuleplastikfantastik se skrije.
Ker kupuješ "consumer" zadeve. Probaj enkrat thule PRO verzije dobiti. Tisto je potem nekaj čisto drugega.
Možno, a za kakšen denar? Zupanovi nosilci za kolesa mi funkcionirajo že 15 let. Vmes sem jih malo osvežil, drugače pa prebavijo še tako čudno DH kravo, ki je thule nikakor ni uspel. O stabilnost skozi ovinke in čez luknje se pa pri thuleju nekak ne da govort.

En hudo pretiravajoč, a hud video :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=GB1VEVgdM0k

Kako pa posluje Zupan zdaj, pa res ne vem. Nazadnje sem bil tam pred 10. leti.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 24. Maj 2016, 12:30

Sajmon napisal/-a: Možno, a za kakšen denar? Zupanovi nosilci za kolesa mi funkcionirajo že 15 let. Vmes sem jih malo osvežil, drugače pa prebavijo še tako čudno DH kravo, ki je thule nikakor ni uspel. O stabilnost skozi ovinke in čez luknje se pa pri thuleju nekak ne da govort.
Samo dve PRO prečki sta toliko kot skoraj trije pari prečk od zupana.
https://thuleonline-mediaorb.netdna-ssl ... 00x500.jpg

ampak imajo pa kanale za vijake in najrazličnejše pritrditve. (poglej pod thule probar 390)
Potem pa še roke(priotrditve) stanejo nekaj denarja.

Seveda lahko kupiš rabljeno, pa prideš dost ugodno skozi. Še vedno pa boš plačal nekajkrat več kot pri zupanu. Samo zupana kličeš in vprašaš, če bi naredil nekaj ekstra, pa te kr takoj odslovi. Recimo jaz bi rabil 4 prečke in 2 višji (2 para), ter 2 nižji pritrditvi(, ker je streha upognjena), da bi dobil ravno linijo. Pa me je takoj odslovil. Zato sem potem iskal profi robo in našel po parih tednih iskanja. Razlika med zupanovimi in pro od thuleta je tudi ta, da sta zupanovi (ali pa consumer thule) 2 prečki za nosilnost 100kg, pro je pa 1 prečka za 100kg in 2 prečki imata nosilnost 200kg. Tako da sem sedaj namesto štirih uporabil 2 prečki.

Seveda se v sloveniji od tega skoraj nič ne prodaja. Oziroma se in je v je v katalogu, pa trgovci še niso prišli po njem do tja. In še potem ko jim pokažeš v katalogu kaj bi rad, nabijejo dodatnih 50 evrov na ceno thuleta in ti povedo, da je 10 do 14 delovnih dni čakalna doba. Razen Peteršport, ki je spustil ceno za 15% in dobavil iz danes na jutri. V četrtek sem po telefonu povedal, kaj bi rad in je rekel, da bo v torek (torej 3 delovne dni), potem pa že v petek dopoldne poslal sms da bodo v petek ob 15h pri njem. Tako da človek se res obrne hitro in naredi da so stranke zadovoljne.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov