Najboljši komentarji pri oglasih vozil
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Najboljši komentarji pri oglasih vozil
Včeraj sem ga srečal z najmlajšim lastnikom, torej se ni prodal v Ljubljano kot mi je prodajalec zatrjeval ob ogledu.
Res je pa tudi da veliko trditev iz opisa ne drži.
Res je pa tudi da veliko trditev iz opisa ne drži.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Glede na moje izkušnje s tem kretenom radovljiškim, je prav vse kar spiše/pove laž.
Ampak on je bogi, hudo bolan (to še kako drži), njega so nategnili ko je kupoval Hondo NSX, sedaj mora oz. poizkuša on nategnit vse in vsakogar.
Niti en avto, ki ga prodaja ni vreden ogleda, kaj šele nakupa!
Ampak on je bogi, hudo bolan (to še kako drži), njega so nategnili ko je kupoval Hondo NSX, sedaj mora oz. poizkuša on nategnit vse in vsakogar.
Včeraj je takle justy stal nasproti belinke pa so ga nalagali na avtovleko.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mislim da in en star ata je zraven stal.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... ason%204WD" onclick="window.open(this.href);return false;
dober je, da misli da se z ročko za reduktor vklopi 4x4 heheprodam omenjeno vozilo,zato ker že imam drugo vozilo doma pripravljeno....avto je v vsakodnevni uporabi,dnevne relacije 40km...vozilo je brezhibno edino problem ima z rjo na sprednjih dveh blatnikih in pa na haubi,podvozje je brez rje saj je bilo vsako leto zaščiteno proti rji...pogoni delajo brez težav in ima stalni pogon ne kod drugi subaruji ki imajo stikalo za vklop in izklop...na vozilu so novi zadnji amortizerji ,sprednji diski in ploščice,nove ventil dekl dihtunge in pa olje...
kličite samo resni če se nena javim pišite sms....
Eni smo ga že spoznali, eni ga pa še bodo...urbancebulj napisal/-a:Glede na moje izkušnje s tem kretenom radovljiškim, je prav vse kar spiše/pove laž.
Justiya je kupil za majhen denar,(verjetno kakašnih 300 evrov) po več letih uporabe, pa prodaja ta isti avto za 850 evrov.
Justinco sem videl nekaj dni nazaj v Kranju, zgleda, zelo zelo slabo.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
A sploh je tale legacy 4x4?:)
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ni, vsi NA 4x4 takratnega časa so imeli reduktor, turbak pa tole ni.
Tudi limuzine?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Limuzine niso imele reduktorja,samo 2wd pa so bili z oznako DL.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Se mi je zdelo ja...
DL- ni nič slabega, s sredinsko odklopljivo zaporo (2WD ali 4x4) kvečjemu pripomore pri lezenju po terenu...
DL- ni nič slabega, s sredinsko odklopljivo zaporo (2WD ali 4x4) kvečjemu pripomore pri lezenju po terenu...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
2WDd je bil lahko tudi z GL opremo, DL pa pomen samo oskubljena oprema in pri generaciji 1 in faceliftu izklopljiv 4WD. Reduktorjeva pa limoti itak niso imel, niti impreze.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov