Subaru Levorg
Re: Subaru Levorg
Ja hud je. Kar si napisal o nemcih drži kot pribito. Niso vredni toliko pa, če imajo zlate feltne.
K satan!
Turracher hohe - alpin huetten, sem dost gorstrumf666 napisal/-a:Kje si pa to slikal, če ni skrivnost? Tele brunarice oz. kr komplet ozadje se mi precej dopade
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
No pa je dones se nekdo postal srecni lastnik crnega levorga
.mogoce kdo iz foruma?
Ja temno siv je.
(sem se pa pravkar vpisal na forum)
lp
(sem se pa pravkar vpisal na forum)
lp
Srečno, veliko kilometrov pa kakšno sliko.
Srecno pa veliko varnih kilometrov z avtom 
Hvala.
Tudi vi se še naprej fajn vozte!
Tudi vi se še naprej fajn vozte!
A imaš dizla ali bencin?
sej levorga dizla ni. Samo bencin 1.6 turbo z 180KM pri nas. Na japonskem in na kitajskem pa še bencin 2.0 turbo s 298KM.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ja mam bencinarja - 1,6 - 125 kW
In prvi utisi?pa se uprasanje zakaj levorg? 
Uživam v vožnji pa v avtu.
Zakaj Levorg? Zdajšnji sx4 (ga imam 8 let) nam je bolj tesen. Sem najprej gledal XV pa ni kaj dost večji.
Odločilno je blo pa to, ker je nov model, pa ko sem ga vidu u živo me je takoj "zašponal" (sploh pa je nemcev spet preveč v SLO
)
Zakaj Levorg? Zdajšnji sx4 (ga imam 8 let) nam je bolj tesen. Sem najprej gledal XV pa ni kaj dost večji.
Odločilno je blo pa to, ker je nov model, pa ko sem ga vidu u živo me je takoj "zašponal" (sploh pa je nemcev spet preveč v SLO
Koliko pa je pri nas garancije na Levorga? Ali je 5let/160000km(kot v Nemčiji) ali je samo 2 leti?
načeloma 2 leti ampak mislim, da če doplačaš 400€ je 5 let oz. če se zmeniš za popust...itd...jaz imam 5 let in 160000 kmRok napisal/-a:Koliko pa je pri nas garancije na Levorga? Ali je 5let/160000km(kot v Nemčiji) ali je samo 2 leti?
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov