outback 2006
outback 2006
Poraba ko sva ga dobila:
Poraba danes po tankanju avstrijskega 100 oktanca:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: outback 2006
Cena je bila zelo ugodna, sedaj pa sledi_
. veliki servis
- sklopka
- zavore
- nove all terrain gume.
Gor so nove letne in zraven sem dobil eno leto stare zimske s skoraj celotnim profilom. Dimenzija 215/60/16, oboje bodo naprodaj takoj ko dobim AT gume.
. veliki servis
- sklopka
- zavore
- nove all terrain gume.
Gor so nove letne in zraven sem dobil eno leto stare zimske s skoraj celotnim profilom. Dimenzija 215/60/16, oboje bodo naprodaj takoj ko dobim AT gume.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
:.sup :-a
Glede na ročni menjalnik predvidevam, da je motor 2.5 ?
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Ja, 2.5 z 121kW s full opremo.danci1973 napisal/-a::.sup :-a
Namesto foresterja al patrola?
Super!
Tistle sredinski računalnik mi je zelo všeč. :mrgreen:
Super stroj
Naj dobro služi in veliko varnih km 
Foresterja oba ostajata do nadaljnega.klemz napisal/-a:Namesto foresterja al patrola?
A ga ti nimaš na svojem? touch screen za settingse + navigacija.Sajmon napisal/-a:Super!![]()
Nope. Sicer sem bral različna mnenja glede uporabnosti in so jih ven metali,a videt je zanimivo.
Lep
No ko bo kdo vedel za naslednjo navi, ki jo kdo meče ven se javim :mrgreen:
lp
No ko bo kdo vedel za naslednjo navi, ki jo kdo meče ven se javim :mrgreen:
lp
V bistvu je k da bi imel 7" tablico notri. Touch screen, potovalni računalnik, nastavitve za kr nekaj zadev (recimo po koliko časa se zaklene, če ga ne odpreš, servisni intervali - si vpišeš, kdaj in kaj je naslednji servis,...) in navigacija.Sajmon napisal/-a:Nope. Sicer sem bral različna mnenja glede uporabnosti in so jih ven metali,a videt je zanimivo.
A ima kdo cd-je ali dvd-je z novejšimi mapami, oziroma, kje bi si jih snel z neta?
GPS underground ?
http://gpsunderground.com/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tukaj sem jaz našel za kar nekaj vozil mape...Najbrž je subaru malo bolj trd oreh glede na količino vozil z navigacijo
lp
http://gpsunderground.com/forum/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tukaj sem jaz našel za kar nekaj vozil mape...Najbrž je subaru malo bolj trd oreh glede na količino vozil z navigacijo
lp
Mape so enako kot pri volvu, range/land rover.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov