Odvisno kolk so kilometri dol zbiti.
Brez zamere, ampak čisto realno; Ali bi ti šel prodajat 3 leta star avto z manj kot 100k kilometri, oziroma malo več kot 50k kilometrov za polovico cene novega?
Avto je bil vožen verjetno po 35 do 45k na leto. 3 leta in je 120 do 140k. Fedri so uničeni, potem pa so kilometre zbili na malo čez 50k in prodali avto kot skoraj nov.
Vzmetenje Forester 2013
Re: Vzmetenje Forester 2013
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Načeloma se z vama strinjam, vendar ima potrjeno servisno knjižico in z zadnjim servisom pred dvema mesecoma pri 50.000 km...tako da lastnik je bil od prej znan, vozila ga je pa njegova žena in ga je zamenjala za rav4.?
Če so kilometri realni, potem je pa nekaj narobe z amortizerji. Ker forester resnično ne skače. Celo po luknjasti cesti se pelje dost normalno.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
nebivedu ima kar prav po mojem mnenju, verjetno nekaj ni v redu. sem šel iz LC serije 80 na foresterja. mi je bistveno bolj udoben. je jasno, imajo vzmeti na LC večjo nosilnost, in ker sem se večinoma vozil sam v praznem avtu, se mi je LC zdel trd proti foresterju - čeprav je imel le-ta slabe amortizerje. ko je bila LC kaj naložena, pa 4 osebe noter, se je peljal čisto v redu. no, zadaj ima moj fori še vedno slabe amortizerje, spredaj sem pa že menjal vzmeti in amortizerje, ker je precej "na nos visel".
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost