Torej sovoznikov sedež preverja težo in ne vklopi airbaga, če ni na sedežu več kot 34 kilogramov. Tako da ni potrebno izklapljati airbaga, ker lupinca z otrokom ne bo presegla teh kilogramov.Passenger seat: detects weight and will turn off airbag if passenger is under 75lbs (34kg). This status is displayed by the trip computer
Outback - otroci v lupinici na prednjem sedežu
Outback - otroci v lupinici na prednjem sedežu
Za vse, ki se sprašujete kako izklopit sovoznikov airbag v outbacku od leta 2005 naprej, ker bi radi vozili otroka zraven sebe:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Outback - otroci v lupinici na prednjem sedežu
To pa ne bo držalo... Kje si to našu?
V mojem 'Libretto di uso e manutenzione', ki je za Legacy in Outback enak, eksplicitno piše, da otroka nikakor na prednji sedež.
Tudi v vseh ameriških 'Owners manual'-ih do letnika 2016, ki so na voljo za download iz Subaru.com, piše enako...
V mojem 'Libretto di uso e manutenzione', ki je za Legacy in Outback enak, eksplicitno piše, da otroka nikakor na prednji sedež.
Tudi v vseh ameriških 'Owners manual'-ih do letnika 2016, ki so na voljo za download iz Subaru.com, piše enako...
Zadnjič spremenil danci1973, dne 07. Julij 2016, 15:15, skupaj popravljeno 2 krat.
V knjigi od mojega outbacka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Boš to malo poskeniral pa objavu?nebivedu napisal/-a:V knjigi od mojega outbacka.
Ne bom ker nimam več skenerja. Napisano sem samo prepisal in quotal.
Lahko pa tudi tukaj najdeš pod "FRONT AIRBAGS":
http://www.cars101.com/subaru/outback/o ... tml#safety
Lahko pa tudi tukaj najdeš pod "FRONT AIRBAGS":
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Saj bo tudi fotka s telefonom čisto OK...nebivedu napisal/-a:Ne bom ker nimam več skenerja. Napisano sem samo prepisal in quotal.
A tvoj ima te lučke za airbag?Lahko pa tudi tukaj najdeš pod "FRONT AIRBAGS":
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nekaj ima tam, samo se nisem še poglabljal, ker je to od Urše avto.
Bom potem gledal, ko dobim mojega.
Bom potem gledal, ko dobim mojega.
Ko ste odprli to temo, sem šel preverit v Forija (Forester 2013 2.0D oprema Trend) in ima isto funkcijo. Če je na sedežu obremenitev vklopi Airbag, če ni obremenitve avtomatsko izklopi.
lp Žiga
lp Žiga
Koliko je meja, da vklopi airbage? Mislim koliko kilaže mora biti na sedežu da vklopi airbage?
Po pravici povedano ne vem, nisem gledal v knjigo, sem se enostavno usedel gor in pogledal če je vklopilo!
Bom preveri in sporočim.
Lp
Lp
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
A je to isti senzor, zaradi katerega piska, če sopotnik ni pripasan?ziga182 napisal/-a:Po pravici povedano ne vem, nisem gledal v knjigo, sem se enostavno usedel gor in pogledal če je vklopilo!Bom preveri in sporočim.
Ta pri meni reagira že na ~2-3kg (laptop, recimo).
Če daš laptop na sedež, ti piska, če ne zapneš pasu?
Jaz sem peljal 25kg težak server na prednjem sedežu, pa ni piskal, čeprav ni bil zapet, če se pa usedem na sedež, se pa začne dret ko "jeshar", če ne pripnem pasu.
Jaz sem peljal 25kg težak server na prednjem sedežu, pa ni piskal, čeprav ni bil zapet, če se pa usedem na sedež, se pa začne dret ko "jeshar", če ne pripnem pasu.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Tako je - in to z originalnim sedežem (blago) kot tudi z 'novim' (usnje).nebivedu napisal/-a:Če daš laptop na sedež, ti piska, če ne zapneš pasu?
Meni prav tako piska že če imam gor torbo z prenosnikom, pa ni nekaj težak prenosnik
Sem prav čudno gledal kaj piska.
Sem prav čudno gledal kaj piska.
danci1973 napisal/-a:Tako je - in to z originalnim sedežem (blago) kot tudi z 'novim' (usnje).nebivedu napisal/-a:Če daš laptop na sedež, ti piska, če ne zapneš pasu?
Včeraj sprobal;
Če se tamala (15kg) usede na sedež in jo pripnem, nič ne piska in lučka za airbag sveti.
Če se tamala (15kg) usede na sedež in jo pripnem, nič ne piska in lučka za airbag sveti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov