Adijo Impreza, pozdravljen Outback
Re: Adijo Impreza, pozdravljen Outback
Letos sem ga kupil v Leclerku za zelo ugodno ceno.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Opažam, da pri vožnji čez razne flike, spoje, pokrove in ostale običajne poškodbe naših cest cuka volan levo-desno. Kratki trzajoči tresljaji. Za linke stabilizatorja vem da so slabi, oz. eden od obeh, kar je slišno z značilnim tuptup. Volanski sistem drugače nima zračnosti, avto drži smer, a ti trzljaji so prav zoprni. Kaj bi lahko bilo narobe? Kdo oz. kje se ukvarjajo s tovrstnimi pregledi in popravili? Na optiki dvomim, da bi se še s tem ukvarjali.
Lahko so prednji amortizerji ali pa šalice prednjih amortizerjev, da so ležajčki slabi.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Živjo enako kot pri meni, samo da meni se volan premika levo desno predvsem pri višji brzini. Si kaj ugotovil?
-stabilizatorji so bili pri meni menjani pred 10 000 km in tudi ne pokajo.
-drugje pa tudi ni luftov sem peljal na pregled podvozja
Sedaj bom še na optiko.
-stabilizatorji so bili pri meni menjani pred 10 000 km in tudi ne pokajo.
-drugje pa tudi ni luftov sem peljal na pregled podvozja
Sedaj bom še na optiko.
vargalant ti pregleda podvozjeSajmon napisal/-a:Opažam, da pri vožnji čez razne flike, spoje, pokrove in ostale običajne poškodbe naših cest cuka volan levo-desno. Kratki trzajoči tresljaji. Za linke stabilizatorja vem da so slabi, oz. eden od obeh, kar je slišno z značilnim tuptup. Volanski sistem drugače nima zračnosti, avto drži smer, a ti trzljaji so prav zoprni. Kaj bi lahko bilo narobe? Kdo oz. kje se ukvarjajo s tovrstnimi pregledi in popravili? Na optiki dvomim, da bi se še s tem ukvarjali.
ceprav tud mehanik kaj osnovnega mora videti in popraviti...
Fino. A v Sinji Gorici?
Sem zamenjal linke stabilizatorja. Tuptupov ni več, trzanja sicer je manj, je pa še, tako da bo treba tole mal podrobno prešlatat pri stručkotih.
Sem zamenjal linke stabilizatorja. Tuptupov ni več, trzanja sicer je manj, je pa še, tako da bo treba tole mal podrobno prešlatat pri stručkotih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov