jaz bi se priključil. če ti ni odveč bi peljal za tabo. sploh če poznaš kakšno lušno pot do mosta na soči!pero112 napisal/-a:Kdaj Most na Soči? Jaz se bom že prilagodil (z Lavrice šel zgodaj in še peljal se bom po senci bom že našel pot, ki bo meni ljuba, ceste gozdne itd). Sam ne popoldne, ker me ne bo.
Most na Soči, Ponedeljek 15.8.2016
Re: Most na Soči, Ponedeljek 15.8.2016
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ja lahko. Treba mal pogledat in gremo.
Kje pa se potem zdaj štarta? Pa po kateri strani? 
Do tja ne bomo prišli vsi po isti poti (razen če se potrudimo in se dobimo v Lj, ampak ne vem če je smiselno), tako da tisti ki boste prišli preko Železnikov se magari zmenite za kakšne 'skupne točke', mi pa ki gremo preko Logatca in Idrije pa tudi. Kar se tiče ure, sem študiral, da bi bili tam okrog 10-ih - tisti, ki nameravate prit, če se vam ne zdi v redu, kar povejte svojo željo 
https://www.facebook.com/events/180628575684703/
https://www.facebook.com/events/180628575684703/
Ah škoda ker sta oba meeta sedaj med tednom, ko ne morem prit, ker delam... :-(
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
15. je praznik, razen če kljub temu delaš.Kamion napisal/-a:Ah škoda ker sta oba meeta sedaj med tednom, ko ne morem prit, ker delam... :-(
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
A tudi za praznike? :-(Kamion napisal/-a:Ah škoda ker sta oba meeta sedaj med tednom, ko ne morem prit, ker delam... :-(
Ja super ura mogoče. Razmišljam, da udarim turo proti Gorenjski in potem z avtovlakom do Podbrda in naprej Most na Soči. Ali pa nazaj z avtovlakom. Sem že pogledal vozni red.
A to vsak po svoje do tolmina, al gremo iz ljubljane v koloni do dol?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Midva greva verjetno v petek kampirat ob Sočo in v nedeljo nazaj, ker moja dela v ponedeljek.
Daj mi cifro od njenga šefaklemz napisal/-a:Midva greva verjetno v petek kampirat ob Sočo in v nedeljo nazaj, ker moja dela v ponedeljek.
@nebivedu, mi ki gremo preko Logatca itd. se zmenimo za eno okvirno uro na Vrhniki (recimo 8.30), tako da po tej strani nekako v koloni, tisti preko Železnikov se pa prav tako lahko zmenite, v glavnem okvirna ura zaenkrat na Mostu na Soči je ob 10h.
Gremo potem vsi preko logatca, pa se zmenimo na vrhniki in gremo skupaj dol. Bo najboljše.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Lahko se tako zmenimo komot, da je na Vrhniki zbor, še drugi udeleženci naj povedo kaj mislijo o tem (tisti z bolj oddaljenih koncev ipd.), @Kanumlc in ostali, kateri so na poti bližje, je jasno, da se nam tam priključijo.
Hehe, ko pa ne bo optike boste pa jokalLegacy_46 napisal/-a: Daj mi cifro od njenga šefa![]()
![]()
Men žal ne bo ratalo... Lepo se imejte.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov