Jap Meet 27.08.2016
Jap Meet 27.08.2016
Tudi letos se pripravlja srečanje Japonskih vozil in sicer na isti lokaciji kot lani : http://www.japmeet.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ker smo lani imeli probleme z parkiranjem sem letos zadevo najavil naprej in imamo več možnosti saj smo med prvimi prijavljenimi.Tu imate anketo,ki bo na voljo do četrtka zjutraj do 7:00. Če bomo bližje vsemu dogajanju moramo najaviti število vozil vnaprej.Toliko zaenkrat,pa prosil bi,da glasujete tisti,ki imate željo priti na srečanje.
Ker smo lani imeli probleme z parkiranjem sem letos zadevo najavil naprej in imamo več možnosti saj smo med prvimi prijavljenimi.Tu imate anketo,ki bo na voljo do četrtka zjutraj do 7:00. Če bomo bližje vsemu dogajanju moramo najaviti število vozil vnaprej.Toliko zaenkrat,pa prosil bi,da glasujete tisti,ki imate željo priti na srečanje.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Re: Jap Meet 27.08.2016
Jaz sem dve leti nazaj parkiral v pritličju in potem šel gor, tako da ne razumem najbolje vprašanja kako bližje parkirati, razen na streho za razstavo 
Če bi se odloču pridt, sem lahko s CRVjem med vami, ok mal bol stran?
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Klemen naj ti da karli od subaruja kako značko pa gor prpopaš.. sej grem stavit, da 70% folka neb poštudiral 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ja sej, ker med hondaše glih ne pašem 
Si si sam odgovorilLegacy_46 napisal/-a:Jaz sem dve leti nazaj parkiral v pritličju in potem šel gor, tako da ne razumem najbolje vprašanja kako bližje parkirati, razen na streho za razstavo
Aja, potem sem pa kar butasto izpadel :-D Ja jaz bi bil tudi za streho, v kolikor bi nas bilo kaj 
No izid je jasen tako,da bom organiziral plac tako kot lani.
Ja seveda je bilo mišljeno na strehi vendar pa ne bomo v središču dogajanja med Hondami,ampak tako kot lani malo stran od gužve in brez najave udeležencev.Legacy_46 napisal/-a:Aja, potem sem pa kar butasto izpadel :-D Ja jaz bi bil tudi za streho, v kolikor bi nas bilo kaj
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Aja, no jaz sem sicer glasoval za bližje dogajanju, ampak nisem najbolje razumel, tako da sem čisto za, tam stran na drugi strani, kot ste bili lani.karel napisal/-a:No izid je jasen tako,da bom organiziral plac tako kot lani.Ja seveda je bilo mišljeno na strehi vendar pa ne bomo v središču dogajanja med Hondami,ampak tako kot lani malo stran od gužve in brez najave udeležencev.Legacy_46 napisal/-a:Aja, potem sem pa kar butasto izpadel :-D Ja jaz bi bil tudi za streho, v kolikor bi nas bilo kaj
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Meni je prostor lani bil OK, le vročina je bila prehuda, tako da bi bilo (pač glede na vremensko napoved) fino organizirat par senčnikov (včasih smo jim rekli 'arafat')...
Pa da ne bo preveč dolgčas, bi lahko prinesli par RC modelov pa zarisali dirkališče.
Jaz imam potencialno 2...
Pa da ne bo preveč dolgčas, bi lahko prinesli par RC modelov pa zarisali dirkališče.
Jst pridem z pešHondo 
Če bom prišel, bi potem montiral tendo na prtljažnik in se skrival pod njo, če bi bilo prevroče.danci1973 napisal/-a:Meni je prostor lani bil OK, le vročina je bila prehuda, tako da bi bilo (pač glede na vremensko napoved) fino organizirat par senčnikov (včasih smo jim rekli 'arafat')...
http://www.mamut4x4.com/uploads/Article ... 3108_g.jpg
Bo pa zelo težka, ker je malo od Gradca naprej 12. OTA Globetrotter-Rodeo točno tisti vikend. Voziš kjerkoli ti paše in lahko se furaš cele tri dni po vsem terenu.
https://www.youtube.com/watch?v=GAwFZX_OXGk" onclick="window.open(this.href);return false;
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ni ratal sestavit?!beliblisk napisal/-a:Jst pridem z pešHondo
:-(
Z mojo prideva, tenda bo, lahko tudi arafata prtrogava.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov