Pomoč pri sklopki, Subaru Impreza 1.6 AWD 1995
-
anzemajcen
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 52
Pomoč pri sklopki, Subaru Impreza 1.6 AWD 1995
Prosim za kakšen nasvet na koga naj se obrnem za menjavo sklopke oz. kje lahko nabavim ugodno sklopko in kdo bi jo zamenjal? Tudi okvirna cena me zanima pa če se mi splača menjati samo lamelo ali tudi pritisni obroč itn.
Imam Subaru Impreza l. 1995 wagon, 1,6 AWD in narahlo je začela pri pospeševanju zaostajati , sklopka malo spodrsava, je sicer bila že 3 leta čist na koncu, ampak do zdaj ni drsala.
Hvala za odgovore!
Imam Subaru Impreza l. 1995 wagon, 1,6 AWD in narahlo je začela pri pospeševanju zaostajati , sklopka malo spodrsava, je sicer bila že 3 leta čist na koncu, ampak do zdaj ni drsala.
Hvala za odgovore!
Re: Pomoč pri sklopki, Subaru Impreza 1.6 AWD 1995
S kje pa si? Da te lažje usmerimo...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
-
anzemajcen
- Uporabnik foruma
Aha, saj res, sem iz Zagorja ob Savi!
Poznam enega, ki ti lahko pomaga, je iz Trbovelj, nam je menjal sklopko na parih avtih, sam pa sem pri njemu že več avtov rihtal.
Kontakt dobiš na ZS, če želiš
Kontakt dobiš na ZS, če želiš
-
anzemajcen
- Uporabnik foruma
Prosim lepo za kontakt kar na ZS!
Hvala
Hvala
Nažalost sem govoril z mojstrom, in ker je domačega kova, in ima dosti dela (dokler njegove stranke kupujejo Fiate in Renaulte, se bo lahko preživel) je rekel, da bo raje ostal pri trenutnih strankah, ker mu ni do kakšnih neželenih komplikacij z neznanimi ljudmi
Jaz njegovo mnenje spoštujem, zato sem ga prej klical in vprašal. Oprosti za prehitro "hvaljenje"...
Glede na to da zgledaš malce mojstra, se lahko zadeve lotiš sam doma. Nevem točno, vendar mislim, da je najhitreje, če ven potegneš motor
Kar pa se forumskih mojstrov tiče pa tako že veš kateradva sta mojstra.
Lp.
Jaz njegovo mnenje spoštujem, zato sem ga prej klical in vprašal. Oprosti za prehitro "hvaljenje"...
Glede na to da zgledaš malce mojstra, se lahko zadeve lotiš sam doma. Nevem točno, vendar mislim, da je najhitreje, če ven potegneš motor
Kar pa se forumskih mojstrov tiče pa tako že veš kateradva sta mojstra.
Lp.
-
anzemajcen
- Uporabnik foruma
Hvala za info.
Tako je. Najhitreje je da potegneš ven motor. Ob menjavi sklopke pa lahko menjaš še glavmo tesnilo motorne gredi, tako da imaš potem mir.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov