LEGACY 2.0 by Legacy_46
Re: LEGACY 2.0 by Legacy_46
Pri odklenjenem avtu in brez ključa (brez kontakta) mi pod števci utripa rdeč ključ. Kaj bi lahko bilo? Al je običajno.. 
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Imobilizator?
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
V povezavi s tem je morda to, da mi zadnje čase daljinc mal 'šepa' (verjetno slabe baterije oz. kontakt), ga mal pretresem in dela (čeprav zdajle par dni spet skoz normalno dela). Drugače vse dela brezhibno, le to lučko sem opazil.
Glede lučke je normalno.
Z daljincem imam tudi jaz včasih težave. Včasih se odloči in noče odpreti, potem se malo približam avtu in večkrat pritisnem na gumb in potem odpre.
LP M
Z daljincem imam tudi jaz včasih težave. Včasih se odloči in noče odpreti, potem se malo približam avtu in večkrat pritisnem na gumb in potem odpre.
LP M
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Aja, no potem se pa verjetno mal smešim tukaj
Hvala obema.
Samo vprašam, če bi morda koga zanimal moj Legacy? 
Ce bi bil OB bi mene. Pa ne da bos tist pr jba kupu?
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
klemz napisal/-a:Ce bi bil OB bi mene. Pa ne da bos tist pr jba kupu?
Mojga OBja dam za male pare:)
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Eh, tist je že odpadu, mislim da imam doma mal boljšga, kot je tist. Gledal bom naprej, vem pa da bom težko kaj lepšega najdu, kot imam..klemz napisal/-a:Ce bi bil OB bi mene. Pa ne da bos tist pr jba kupu?
Drugače pa kot pravim, mal potipam, če je tu gor kakšen interesent itd., da vem za vnaprej
Ponudba preklicana, avto bo v kratkem deležen velikega servisa, potem pa sigurno ne gre lahko od mene 
Velik servis danes narejen pri našem predsedniku Karliju, na tem mestu mu velja zahvala za odlično in pošteno delo :-a :.sup
Pred dnevi sem šel čez avto.net ponudbo subarujev, pa se mi je zdel od nekje znan. Kako to da prodajaš, oziroma si ga že prodal? A greš na kaj močnejšega ali novejšega?
Je ze prodan
Pride nekaj drugega 
No zdaj pa le pokaži tisto drugo zverino,tole bomo pa zaklenili 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov