Sem tudi sam vseskozi prisegal na continental, pa bi sedaj tudi kaj drugega probal... z nokianom ste mi kar dali mislit.
zimske pnevmatike
Re: zimske pnevmatike
Bo nebivedu zrihtal kaksen group buy?
Sem tudi sam vseskozi prisegal na continental, pa bi sedaj tudi kaj drugega probal... z nokianom ste mi kar dali mislit.
Lani sem jih na legacyja zmontiral, letos jih bom pa še na STI.strojnik005 napisal/-a:Jz mam wrd4... na mokrem so mele pozim nenormaln oprijem
Samo za yokohamo lahko zrihtam. Če boste za nakup yokohame w-drive, se pa lahko zmenimo.Cr00k napisal/-a:Bo nebivedu zrihtal kaksen group buy?![]()
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz imam Dunlop, gume so super, odlično se držijo tako na mokrem kot v snegu, z njimi sem se kar precej prevozil in lahko povem da ne razočarajo, kar se seveda tiče tehničnih lastnosti, kar se pa cene tiče....... 
Ima kdo izkušnje z Bridgestone Blizzak LM80 EVO?
Z večih koncev mi jo ponujajo kot najbolj optimalno in price performance pnevmatiko za 4x4 SUVe (Outback 2016, 225/60 R18 100H M+S homologirano). Se kar močno nagibam k temu, da bi vzel te zimske pnevmatike.
Z večih koncev mi jo ponujajo kot najbolj optimalno in price performance pnevmatiko za 4x4 SUVe (Outback 2016, 225/60 R18 100H M+S homologirano). Se kar močno nagibam k temu, da bi vzel te zimske pnevmatike.
http://www.pic4ever.com/images/129fs238648.gifListen to Yoda. “Try Not. Do or do not – there is no try.”
Živijo.
Sem lastnik Impreze 2.0D AWD (letnik 2010). Zanima me, kakšne zimske pnevmatike naj privoščim mojemu avtu. Omenjena je znamka Nokian (WR D4). Bi to šlo? Ali priporočate kaj drugega. Ker bo to moja prva zima s Subarujem bom zelo vesel dobrega nasveta pred nakupom zimskih pnevmatik. Thx :-)
Štefan
Sem lastnik Impreze 2.0D AWD (letnik 2010). Zanima me, kakšne zimske pnevmatike naj privoščim mojemu avtu. Omenjena je znamka Nokian (WR D4). Bi to šlo? Ali priporočate kaj drugega. Ker bo to moja prva zima s Subarujem bom zelo vesel dobrega nasveta pred nakupom zimskih pnevmatik. Thx :-)
Štefan
Preglej malo ponudbo, kaj je v tvojem cenovnem rangu za tvojo dimenzijo. Po mojih izkušnjah mora zimska guma bit dobra predvsem na mokrem, za sneg smo tako ali tako preskrbljeni s pogoni
jaz imam dobre izkušnje z goodyear ultragrip 8 (slabost je cena), yokohama w.drive 903 in 905 (zelo primerljiva z UG, ampak cenejša), sava s3+ (poceni guma, dobra prvo leto, v snegu). Nekateri zelo hvalijo contijeve gume, ampak so daleč najdražje, nokian tudi nima slabih ocen in mnenj.
Skratka glej predvsem na to kaj pričakuješ od gum in koliko si pripravljen odšteti za njih.
Skratka glej predvsem na to kaj pričakuješ od gum in koliko si pripravljen odšteti za njih.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Za moje pojme mora zimska dobr grabit tudi v snegu in ledu, pri zaviranju sploh. S pogoni že pridemo, sam ustavit se je pa tut fajn pravočasno. 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Glede na ponudbo, ki jo ponuja trg pnevmatik, se je težko na prvo žogo odločiti. Katera bo prava. Glede na to, da je guma oz. pnevmatika edina podlaga med cesto (asfaltom) in avtomobilom, ne mislim ''šparati'' pri nakupu zimskih pnevmatik. Dober avto + poceni (slabe) gume ne da dobrega končnega rezultata. Menim, da strošek nakupa dobrih in kvalitetnih gum odtehta kasnejše morebitne (neželene) nevšečnosti. Predvsem ko gre za zimske razmere (poledica, sneženje, slabo očiščene površine...). Strinjam se, da z AWD pogonom se da priti marsikam, a za to morajo biti primerne gume. Tudi pri zaviranju (zimske razmere).
Hvala Hranata :-)
Hvala Hranata :-)
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Novi testi zimskih pnevmatik od ADACa so zuni.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ima kdo izkušnje z VIKING zimskimi gumami?
Glede na to da jih proizvajajo Norvežani, bi mogle bit vrjetno vredu
Kar berem tuje forume, jih hvalijo...
Imam namen letos preizkusit, da bom videl
Glede na to da jih proizvajajo Norvežani, bi mogle bit vrjetno vredu
Kar berem tuje forume, jih hvalijo...
Imam namen letos preizkusit, da bom videl
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
Fantje, a kdo ve, a bi 7J široke feltne z ET35 pasale na MY01-07 imprezo SW, navadna širine, ne WRX limuzina oziroma STI poširjena izvedba?
Na 1996 letniku so mi zadaj ribale ob hudih naporih...
Našel sem ene lepe feltne za svojo, ker mi ni za kupovat 17" gum, bi raje dal gor 15 (ampak mi feltna ne paše čez zavore) ali 16"...
Lp.
Na 1996 letniku so mi zadaj ribale ob hudih naporih...
Našel sem ene lepe feltne za svojo, ker mi ni za kupovat 17" gum, bi raje dal gor 15 (ampak mi feltna ne paše čez zavore) ali 16"...
Lp.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
15" ET 35 OZ gredo čez 4-batne čeljusti, preverjeno imel na Legacyju.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Pašejo brez problema, do širine 215. Širina 225 je meni že ribala po robovih v hudih ovinkih.
Ne grejoThomas22 napisal/-a:15" ET 35 OZ gredo čez 4-batne čeljusti, preverjeno imel na Legacyju.
Si imel prav te 7J ET35? v kateri dimenziji? Kater avto?Kanumlc napisal/-a:Pašejo brez problema, do širine 215. Širina 225 je meni že ribala po robovih v hudih ovinkih.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov