Končno spet dirkališče
Končno spet dirkališče
Danes asfaltirajo nekdanji mobikrog, po novem Gaj.
http://siol.net/avtomoto/novice/asfalti ... sca-427599
http://siol.net/avtomoto/novice/asfalti ... sca-427599
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Končno spet dirkališče
Upam,da jim rata izpeljat celotno pisto kakor je bil prvotni plan......se pravi ne sam ene par 90* ovinkov:P
Bo treba avto sestavt do pomladi :mrgreen:
Bo treba avto sestavt do pomladi :mrgreen:
pista ima nov asvalt :.sup pa še blizu mene je :-D bo kr zanimiu

Pred mnogimi leti sem se po tem dirkališču zapeljal s svojim avtom (ARQ4) pa so bili ovinki precej ostri.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Jap, letališke piste med seboj povezane.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Na dnevu odprtih vrat dva tedna nazaj (kjer se je med drugim vozil tudi "naš" G. Brešer) so smeli voziti LE vozniki z AŠ2005 licenco.
Upam da se streznejo, in spustijo tudi ruljo zraven. Je pa dejstvo da bo AŠ2005 kar trd glede tega.
Upam da se streznejo, in spustijo tudi ruljo zraven. Je pa dejstvo da bo AŠ2005 kar trd glede tega.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Če bo dirkališče zamo za voznike z (AŠ2005?) licenco, je obsojeno na propad.BackW00d napisal/-a:Na dnevu odprtih vrat dva tedna nazaj (kjer se je med drugim vozil tudi "naš" G. Brešer) so smeli voziti LE vozniki z AŠ2005 licenco.
Dirkališča, tudi tista čisto zaresna (Brno, Mugello, Missano, Silverstone, ...), živijo od amaterske scene - klubskih dogodkov in raznih 'neodvisnih' organizatorjev dogodkov (npr. ActionBike, Michael Fiala Motor Sports, Bobo Racing)...
Mal sm butasto napisal. Ni AŠ2005 licenca ampak pač fia? licenca za voznika, katerega tipa, pa tako ali tako vsak posameznik izbere.
Koliko ti žep nese
No pač GAJ je zahteval veljavno licenco...
Koliko ti žep nese
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ja sej to, sem takrat že sprintal prijavnico, potem pa dajal kolegom za brat, če prov vidim.BackW00d napisal/-a:Mal sm butasto napisal. Ni AŠ2005 licenca ampak pač fia? licenca za voznika, katerega tipa, pa tako ali tako vsak posameznik izbere.
Koliko ti žep neseNo pač GAJ je zahteval veljavno licenco...
Tud jaz sem dobu velke očke "dan odprtih vrat" e pol pa vidm tisto z licenco
Upam da ne bo tole en Vransko2 na koncu izpadel.
Po drugi strani pa ne poznam piste kjer se nebi mogel vozit z bilokaterim avtom... tko da če jim to slučajno uspe, pol pa res kapo dol
Upam da ne bo tole en Vransko2 na koncu izpadel.
Po drugi strani pa ne poznam piste kjer se nebi mogel vozit z bilokaterim avtom... tko da če jim to slučajno uspe, pol pa res kapo dol
Lp
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Pri nas je žal vse možno...
Bo treba pač še naprej RL "drgnit".
Bo treba pač še naprej RL "drgnit".
Mal boljša novica: bojda bodo v prihodnosti organizirali tudi trackdaye.
irCAR81 napisal/-a:Mal boljša novica: bojda bodo v prihodnosti organizirali tudi trackdaye.
oujeaaa....še dodatni plus da grem v te vode
-
alesdrolec
- Novinec
- Prispevki: 6
Menda je bila licenca samo za tačas da so umirili sosede
taktično 
- tjordan1
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 345
- Kraj: Kostanjevica na Krki
vsak vikend se nekaj dogaja,ja sosedje tarnajo ko norci,a avioni ki nonstop vzletajo in krožjo jih pa nič nemoti banda.sem le 5 km stran od piste in zelo upam da bo kmalo zalafalo.
je treba šparat,pa ni važn kolk košta.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov