Trije otroški stolčki v Foriju
Re: Trije otrocški stolčki v Foriju
...pa tudi ni tako zelo širok na zadnji klopi.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Ni blazno širok, ampak grejo trije notr bp. Drgač bi v poštev prišel tudi tisti s 7 sedeži. Ampak tega o težavah z motorjem nisem vedel...prebral sem da grejo pri mitsubishijih dvomasni vztrajniki, ampak bolj pri tistih ki veliko vlečejo za sabo. Pajero mi je precej blizu ker se mi zdi da je vsaj po tehnologiji/miselnosti/izdelavi še najbližje subaruju.
Wherever you go, there you are!
Ja če bi bil bencinar. Dizel je pa daleč stran.
Pa če ti bo crknila bosch pumpa na pajerotu, boš dal zanjo več kot za drugega rabljenega pajerota (nova original je 10k)
Pa če ti bo crknila bosch pumpa na pajerotu, boš dal zanjo več kot za drugega rabljenega pajerota (nova original je 10k)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Dej pa ne more bit pumpa 10k, sej ni čezoceanka...
Bolj ko gledam kaj vzet bolj klinčeva je izbira.....vw touareg ima pestro zgodovino (dragih) težav, volvoti po terenu ne grejo, mb glk je itak očku vn z glave, morda kia sorento? Kako se to pelje po gozdu?
Bolj ko gledam kaj vzet bolj klinčeva je izbira.....vw touareg ima pestro zgodovino (dragih) težav, volvoti po terenu ne grejo, mb glk je itak očku vn z glave, morda kia sorento? Kako se to pelje po gozdu?
Za avtoelektroniko v črnučah pri serviserju Marjanu stoji tak pajero, ki mu je pumpa šla po gobe. Če ne verjameš, greš lahko pa vprašat. Kopija pri potokarju je najcenejša 3k, pa ne dela na tem avtu. So sprobal. Potokarja imaš pa takoj zraven, da lahko za cene vprašaš.
Sej avto je lep in zanimiv dokler dela, ampak če karkoli crkne, moraš pa kredit na 10 let vzet, da boš popravil.
Sej avto je lep in zanimiv dokler dela, ampak če karkoli crkne, moraš pa kredit na 10 let vzet, da boš popravil.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ok, razumem. Čeprav v resnici ne
Sem šel malo okoli pogledat kaj se prodaja, pa mi je padel v oči Tuareg. Velk, soliden, opremljen preveč, terenski ravno dovolj. Ne mi rečt da je tud ta kkšn parkiran ker se ga ne splača popravljat?!?
Sem šel malo okoli pogledat kaj se prodaja, pa mi je padel v oči Tuareg. Velk, soliden, opremljen preveč, terenski ravno dovolj. Ne mi rečt da je tud ta kkšn parkiran ker se ga ne splača popravljat?!?
tuareg pa zadaj nima ravno veliko placa. Potem je boljše sharan 3.2 V6 in 4x4 pogon. Tam pa zadaj komot 3 sedeže montiraš.
Lahko pa za subaru tribeco pogledaš.
Lahko pa za subaru tribeco pogledaš.
Od kolega fotr ga je mel, in je bil nakoncu vesel da je naredil totalko na njemu takorekoč "na parkirišču" ker mu je toliko crkoval, da ga je minilo do avtajernejm napisal/-a:Ok, razumem. Čeprav v resnici ne![]()
NAto je kupu Hondo Accord ki je bila še slabša, ampak jo ima še sedaj...
Bratranec ima 2.5 V6 TDI z izvozom kilometrov, pa ne slišim da bi kaj jamral čez njega.
Od fotra šef pa je mel V10TDI tuarega in je imel tudi stalno parkiranega na servisu.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Obdrži foresterja, pa kupi, ko se bo res pojavila potreba... 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Jst mam Recaro Young Sport in je sedež dovolj ozek,dabi lahko komot spravil notr 3 komade.
http://www.recaro-slovenija.si/young_sp ... _sport.htm
Touareg 2.5 V6 ne obstaja, kvečjem je R5 2.5TDI, V10 pa ni slaba mašina, samo vzdrževanje je drago in ponavadi nepopolno. Pri VR6 (32/36) motorjih je bil vedno problem v predhodnem vzdrževanju in potem so problemi. Motorji sami po sebi neuničljivi, pač atmosferci.BackW00d napisal/-a: Bratranec ima 2.5 V6 TDI z izvozom kilometrov, pa ne slišim da bi kaj jamral čez njega.
Od fotra šef pa je mel V10TDI tuarega in je imel tudi stalno parkiranega na servisu.
Točno tega imam. In imam tri. In preverjeno ne grejo notr. Lahko slikamRicky napisal/-a:Jst mam Recaro Young Sport in je sedež dovolj ozek,dabi lahko komot spravil notr 3 komade.![]()
Razen če imaš novejšega foresterja, ampak kukr gledam so vsi isti....vsaj zadnja klop.
Sharani, alhambre in ostali enoprostorci z AWD ne pridejo v poštev, ker bo avto tudi precej po njivah, gozdu in vlakah. Avto ki je nižji od forija mi ne pride prav.....
Sej 4x4 verzije so višje od navadnih.
Toyote so na vrhu seznama. Sam cena mi ni všeč...baje pa so motorji prva liga, ne glede na generacijo.
Tole gledam http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 3.0%20D-4D" onclick="window.open(this.href);return false;
Tole gledam http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 3.0%20D-4D" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov