Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 10
Kaj tole nima reduktorja?
http://ww3.autoscout24.fr/classified/299945153
http://ww3.autoscout24.fr/classified/299945153
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Servo pumpa je postala (pre)glasna in mi gre na živce... Ena razlaga je, da cevi s starostjo otrdijo in jih potem objemke 'kao' ne stisnejo dovolj, potem pa zraven zrak vleče, zaradi česar se ATF peni in zato naj bi bila pumpa glasna... Ali pa en O-ring pri priklopu za cev... Ampak vse to sem že zamenjal, pa ni bilo neke razlike.
Zavorni cilinder pa - ko sem še dirkal z motorji, sem glavni cilinder in čeljusti obnovil vsako leto (vsaj 1x). In vsakič se je občutek ('brake feel') občutno izboljšal. Sicer si na motorju bistveno bolj direktno 'povezan' s tem, ker ni nobenega servota in se vsako izboljšanje res direktno čuti, ampak me že dolgo zanima, če bi se kaj poznalo tudi na avtu. Zato sem se odločil, da bom ob 10 obletnici izdelave čeljusti in gl. cilinder obnovil tudi na avtu. Čeljusti sem že, malo pa se je zataknilo pri ceni sete za obnovo glavnega cilindra, tako da sem raje naročil kar celega.
Zavorni cilinder pa - ko sem še dirkal z motorji, sem glavni cilinder in čeljusti obnovil vsako leto (vsaj 1x). In vsakič se je občutek ('brake feel') občutno izboljšal. Sicer si na motorju bistveno bolj direktno 'povezan' s tem, ker ni nobenega servota in se vsako izboljšanje res direktno čuti, ampak me že dolgo zanima, če bi se kaj poznalo tudi na avtu. Zato sem se odločil, da bom ob 10 obletnici izdelave čeljusti in gl. cilinder obnovil tudi na avtu. Čeljusti sem že, malo pa se je zataknilo pri ceni sete za obnovo glavnega cilindra, tako da sem raje naročil kar celega.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Potrebujem 1 vijak takšne oblike (M4 x 3 mm):
http://i.ebayimg.com/images/g/dd8AAOSws ... -l1600.jpg
Kako se tem vijakom sploh reče v slovenščini? Kje bi to znali met?
D.
http://i.ebayimg.com/images/g/dd8AAOSws ... -l1600.jpg
Kako se tem vijakom sploh reče v slovenščini? Kje bi to znali met?
D.
Navojni zatič. Našel ga boš vrjetno v vsaki bolje založeni tehnični trgovini oz. trgovini z vijakidanci1973 napisal/-a:Kako se tem vijakom sploh reče v slovenščini? Kje bi to znali met?
D.
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20
EE20
EJ20
KAAM ji ima na zalogi.
Najcenejši pa mislim da so v bauhausu.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pol je to edino kar je pocen v bauhausu, ker glede vsega ostalga se mi zdi drag.nebivedu napisal/-a:KAAM ji ima na zalogi.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Hvala obema, bom jutri pogledal v Bauhausu, če pa ne bojo imeli, pa skočim v Kamm...
če boš rekel še DIN 914, ga boš pa še hitreje dobil, pa kar v Kamm skoči, ker tam ga imajo 100%
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Nebivedu, nisi zaščitil svojega vzdevka?
Ali si dobil dobro plačilo, da so ga lahko danes v oddaji "slovenija ima talent" uporabljali?!
:mrgreen:
Ali si dobil dobro plačilo, da so ga lahko danes v oddaji "slovenija ima talent" uporabljali?!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Kamm je 115km (BTC) ali 145km (Šenčur) dlje od Bauhasua...kiki napisal/-a:če boš rekel še DIN 914, ga boš pa še hitreje dobil, pa kar v Kamm skoči, ker tam ga imajo 100%
Če bo treba it v Kamm - je boljše it v BTC ali v Šenčur?
Kva je to zaena oddaja? A je to tist k razni debili še večje debile izbirajo? S kakim bradavičarjem zraven?urbancebulj napisal/-a:Nebivedu, nisi zaščitil svojega vzdevka?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
V Šenčur, tam imajo vse, v btc-ju pa samo zadeve za navtiko.danci1973 napisal/-a:Kamm je 115km (BTC) ali 145km (Šenčur) dlje od Bauhasua...kiki napisal/-a:če boš rekel še DIN 914, ga boš pa še hitreje dobil, pa kar v Kamm skoči, ker tam ga imajo 100%
Če bo treba it v Kamm - je boljše it v BTC ali v Šenčur?
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ubistvu ja, to je to...nebivedu napisal/-a:Kva je to zaena oddaja? A je to tist k razni debili še večje debile izbirajo? S kakim bradavičarjem zraven?urbancebulj napisal/-a:Nebivedu, nisi zaščitil svojega vzdevka?
Nekateri tudi pojejo, plešejo (tudi na štangah), o avtomobilih pa nimajo pojma.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov