Sej vem da nabijamo vse sorte v tej temi ampak če čez palec primerjam Discovery-ja in Grand Cherokeeja, ga slednjega točiš celo leto, za ceno popravil prvega v istem letu. Pa bi imel diskota skor najraj. Optimalen avto, ampak z maksimalnim vzdrževanjem zaradi minimalne kvalitete izdelave
Trije otroški stolčki v Foriju
Re: Trije otrocški stolčki v Foriju
Nimam pojma. Folk jih goni vsepovsod. Tisti ki ga imajo ga pač hvalijo, ampak itak vsak svoje kljuse hvali..
Sej vem da nabijamo vse sorte v tej temi ampak če čez palec primerjam Discovery-ja in Grand Cherokeeja, ga slednjega točiš celo leto, za ceno popravil prvega v istem letu. Pa bi imel diskota skor najraj. Optimalen avto, ampak z maksimalnim vzdrževanjem zaradi minimalne kvalitete izdelave
Wherever you go, there you are!
Jeepovi dizli že niso bili nikoli pojem zanesljivosti.
Vzames novejšega oz. 2.8, ki ima MBjev motor. Kupi transporterja T5 (2.5TDI singel turbo)/6 4motion, kontakteraj Seikel v Nemčijo oz. poglej njihovo spletno stran za extrem lift-kit in takratke gange
.
Ja super. Če bi bil budget 25k. Pa ni 
Nalim (uporabnik tudi na tem forumu) je z metrom hodil naokoli in meril po zadnjih sedežih, da bi dobil lahko 3 otroške sedeže v avto. Pogoje je bil tudi 4x4 avto.
Edini, da je lahko spravil vse 3 sedeže notri, je bil VW Sharan 3.2 V6 4x4.
Vse ostalo je bilo manjše in premajhno za 3 sedeže na zadnjih sedežih.
Tukaj ima prednost recimo subaru tribeca, ker ima 7 sedežev in lahko daš največjega otroka čisto v zadnjo vrsto, pa en sedež ven, da imaš še vedno dovolj placa za ostale zadeve.
Edini, da je lahko spravil vse 3 sedeže notri, je bil VW Sharan 3.2 V6 4x4.
Vse ostalo je bilo manjše in premajhno za 3 sedeže na zadnjih sedežih.
Tukaj ima prednost recimo subaru tribeca, ker ima 7 sedežev in lahko daš največjega otroka čisto v zadnjo vrsto, pa en sedež ven, da imaš še vedno dovolj placa za ostale zadeve.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
To ne more bit čisto res. Fori je res malček kar se tiče prostora na zadni klopi, pa še tukaj mi manjka samo dobrih 10cm, pa bi jih stisnil noter...tako da jih v večje terence skoraj zagotovo stisnem. Danes bom probal v Jeepa, če ne bo šlo pa bom s tremi stolčki hodil po avtohišah in jih probal stlačt notr.
Kaj pa Škoda Yeti?
Zadaj ima 3 ločene sedeže.
Zadaj ima 3 ločene sedeže.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Moj prijatelj je bil pred letom, dvema v isti situaciji in tudi on ni našel vozila za 3 stolčke (v nekem normalnem cenovnem razredu) do 20k€ (novo ali rabljeno)
Pa niti ni imel eksotičnih zahtev, kot npr. AWD...
Pa niti ni imel eksotičnih zahtev, kot npr. AWD...
Vem za dva taka primera, ki so ju po dolgem iskanju rešili samo z S-maxom.
Brat ima tri otroke. Vozi Citroen Berlingo multispace. Preverjeno pašejo trije otroški sedeži 
Tole ti lahko pomaga:
http://shrani.najdi.si/?7/Xc/35IonGUc/stran4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Tole ti lahko pomaga:
http://shrani.najdi.si/?7/Xc/35IonGUc/stran4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala Gassa za link! To je najbolj uporabno do zdaj, ker po spletnih portalih več ali manj primerjajo avte ki jih skoraj ni za dobit (in so jasno non-awd).
Tale "možno" pri foresterju me pa zdej zbada v živi mozak. Revija je iz 2013, tako da verjetno bi letnik 2011 k imam ogledanega prišel v poštev. Ampak ne poznam pa nobenega tukaj okoli, ki bi tak avto imel. Ker jasno moram poskusit preden grem v nakup, da me ne bo potem bolela glava zaradi besede "tesno"
Tale "možno" pri foresterju me pa zdej zbada v živi mozak. Revija je iz 2013, tako da verjetno bi letnik 2011 k imam ogledanega prišel v poštev. Ampak ne poznam pa nobenega tukaj okoli, ki bi tak avto imel. Ker jasno moram poskusit preden grem v nakup, da me ne bo potem bolela glava zaradi besede "tesno"
Ostane ti še Duster 4WD. :-)
Ja, dusterja....super.....al pa če se ločim, potem bo v foresterju dovolj prostora. Obe opciji sta tam-tam 
Ja no, sej duster ni tolk slaba opcija. Najprej pa res probaj v forija. 
Kaj pa tale? tole piše da je tudi MB mašina, pa zgleda mi tud ok...http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... ited%20Avt" onclick="window.open(this.href);return false;.klemz napisal/-a:Vzames novejšega oz. 2.8, ki ima MBjev motor. .
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov